♥ Translate in your own language

vrijdag 27 april 2007

Terug

We zijn er weer!!! Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Na een paar uur vertraging wegens technische mankementen waren we Woensdag laat in de middag pas thuis. Het weekje Benidorm was erg leuk maar het weer was wisselvallig veel bewolking en ook regen gehad en s'avonds was het behoorlijk koud, de laatste 2 dagen waren wel heel mooi dus hebben toch nog een kleurtje gekregen.
En dan kom je thuis en dan zie je al die rommel weer van de renovatie, er is dus in die week weinig gebeurd, de stijger zou eigenlijk vandaag weggaan maar..... hij staat er nog, ze hebben vanmorgen wel die GROENE lappen weggehaald eindelijk weer licht en zon.
Gisteren natuurlijk gewassen en gestreken en naar tuinhuisje om water te geven alles was kurk droog. Koninginnedag gaan we voor de deur zitten met wat spullen kijken of er nog plek is Maandag.Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Foto's kan ik er nog niet er bijzetten het programma werkt nog niet goed en ook nog niet veel tijd gehad. Iedereen een

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketGroetjes Truus.

dinsdag 17 april 2007

Wij zijn met vakantie


Morgen ochtend om 07.00 uur gaan we naar het zonnige (hoop ik) Benidorm één weekje op vakantie, we hebben een mooi hotel pal aan het strand. Vandaag zijn dan eindelijk de witters geweest om boven de keuken en de kamer weer opnieuw te witten na de lekkage van een tijd geleden. Het behang wat verpest was is ook vervangen, maar na het zien wat ze gedaan hebben heb ik die banen er weer afgetrokken, het zag er niet uit, de hoek bij het raam was half rond en ze hadden in plaats van te stoten, maar over elkaar heen geplakt, och och wat een puinhoop is die hele renovatie toch. Als we terug zijn zien we wel weer, eerst vakantie.... Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket......

Groetjes Truus

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

maandag 16 april 2007

Verjaardag Mirjam 2007





Hier allemaal foto’s van Verjaardag Mirjam.
En bij Francisco en Linda

Groetjes en een fijne avond. Truus

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

vrijdag 13 april 2007

Weekend BBQ 2007

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Vandaag was het weer een rommelig dagje, maar je wil het niet geloven de stukadoor heeft de keuken op zolder afgemaakt, maar dat heeft wel veel telefoontjes en veel gepraat gekost, nu nog maandag of dinsdag nog de lekkage plekken wegwerken.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Morgen Zaterdag hebben we weer een verjaardag, Mirjam is jarig. En ik hoorde dat we gaan barbecueën, heerlijk hoor en het gaat mooi weer worden.

Zondag hebben we weer geluk dan gaan we naar Linda, Francisco en Lorena we gaan daar ook Photo Sharing and Video Hosting at Photobucketzijn ouders uit Spanje zijn er ook weer, dus echt een feest weekend.

Fijn weekend Truus

dinsdag 10 april 2007

Tuin

Vandaag was het voor Cobi eindelijk de laatste chemo kuur, vanmorgen waren we om 9 uur weer op de 6 de etage van het OLVG, we zijn daar al aardig bekend. Het blijft een nare afdeling zoveel ellende hebben we in die maanden aangehoord in de tijd dat Cobi haar kuren daar heeft gehad, maar……we hebben ook best wel gelachen we blijven positief.

De komende week is het geen pretje voor haar de pijnen en de vieze smaak alles wat hoort bij de chemo kuur. Over 3 weken 3 mei gaan we voor een CT scan, dus daarna weten we meer.

Het Weekend op de tuin was werken, werken, werken , maar we hebben ook nog tijd gevonden om even van de zon te genieten heerlijk hoor!!!

Donderdag avond komen de ouders van Francisco uit Spanje en blijven 3 weken, wat zullen ze blij zijn eindelijk weer hun kleinkind Lorena te zien, ze is behoorlijk veranderd sinds zij haar voor het laatst hebben gezien.

Groetjes Truus Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

zaterdag 7 april 2007

Pasen

Vandaag naar het tuinhuisje geweest, echt hard gewerkt maar toch nog wat foto’s gemaakt.

ForsythiaPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucketblauw druifje


KersenbloesemPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket
Fijn paasweekend groetjes Truus.Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket