♥ Translate in your own language

maandag 30 juni 2008

Gé operatie

Vanmorgen is mijn schoonzuster Gé geopereerd, een zware operatie, Fred belde om 2 uur dat de operatie klaar was en dat ze op een soort intensive care lag, hij is naar de VU gegaan, maar is toen weer naar huis gegaan omdat ze nog niet wakker was. Om 7 uur belde Fred mij weer dat ze nog steeds sliep hij wacht nu tot de dokter hem gaat bellen.

Vorige week een druk weekje gehad en Roy, Mir, Dyonne en Maureen zijn zondag naar Turkije gegaan, ze zouden om 17:00 vertrekken maar ze hadden maar liefst 5 uur vertraging en kwamen pas om 4:30 aan in het hotel.

Gisteren ook nog met Nettie gesproken, zij ligt nog steeds op bed met haar gebroken enkel, morgen moet zij terug naar OLVG voor controle, dus ze hoopt dat zij in ieder geval loopgips mag, we wachten af, Woensdag avond gaan Cor en ik even op visite.

Ja en nu moet ik toch nog weer over Wil vertellen…Wil is op het moment in Turkije op vakantie, afgelopen Donderdag kreeg ik een sms'je en jullie raden het nooit…of wel…maar Wil schreef ik ben gevallen en ze is daar naar het ziekenhuis gebracht foto’s gemaakt van haar enkel en er zat een scheurtje in het bot…dus 4 weken gips en niet op staan, eigenlijk zou zij morgen terug komen, (Wil belde net nog) maar omdat ze in een rolstoel zit is er geen plaats in het vliegtuig waar mee ze zou vliegen, dus hebben ze een andere vlucht verzorgt Donderdag, maar met een hele omweg, eerst via Izmir dan overstappen in Istanboel en door naar Amsterdam ongeveer 6 uur zei ze. Bijna niet te geloven wat ze dit jaar allemaal moet doormaken, 22 juli moet zij ook nog aan haar arm geopereerd worden.

Nu de goede dingen, Cor gaat goed, Cobi gaat ook goed over 3 maanden weer terug komen, met Mirjam haar moeder gaat het ook gelukkig beter de kuren slaan aan vertelde Mirjam.

De komende dagen gaat het heet worden dus bij mij gaat de fan weer aan,

groetjes Truus. Bijna vergeten Spanje is kampioen geworden,

Francisco gefeliciteerd met je Landje.


dinsdag 24 juni 2008

Wij zijn er weer!!

Photobucket - Video and Image Hosting
Wij zijn er weer, uitgerust ha ha…..maar wel bruinverbrand.
Niet veel gedaan op het eiland, dat hadden we 2 jaar geleden al uitvoerig gedaan, maar wel regelmatig gefietst. Het hotel was prima niets op aan te merken, eten was goed gevarieerd elke dag wel iets anders, de bedden waren wat aan de harde kant daar had iedereen het over, wij hadden prachtig weer (soms te warm omdat de airco in de kamers nog niet aan stonden).
Natuurlijk weer foto’s gemaakt en hier is de link ffffff
Hier alvast een foto van ons bruinverbrande koppen!!!


Roy en Mirjam en de kids gaan Zaterdag naar Turkije, rechts boven heb ik de graden meter neer gezet voor de gene die dat wil weten, ik heb ook een link naar het resort waar ze heen gaan is net nieuw en ziet er schitterend uit Armonia .
Vanmiddag gaan we naar Fred en Gé even bij praten.

Photobucket - Video and Image Hosting

Morgen Woensdag is Photobucket - Video and Image Hosting Jarig!!

Tot morgen, Pap en Mam.

zaterdag 7 juni 2008

donderdag 5 juni 2008

Vrijdag

Photobucket - Video and Image Hosting

Hallo hier ben ik weer, een update van de vorige berichten.Gé is inmiddels weer helemaal onderzocht, nu in het Vu ziekenhuis, en dat haar Blaas er uit moest wisten we al maar nu heeft zij gehoord dat ook haar baarmoeder er uit moet (uit voorzorg) heel naar allemaal, over ongeveer 4 weken word zij geopereerd. Photobucket - Video and Image HostingGé.

Cor en ik waren Woensdag in het OLVG bij Hematologie, de arts vroeg hoe het ging met zijn trombose been, Cor werd onderzocht en de arts keek ook naar zijn prostaat, hij moest ook long en hartfoto’s laten maken en zou vandaag gebeld worden, en de uitslag was ok alles goed, en hij moet over 4 weken terugkomen. Vanmiddag belde ook de Trombose arts en die had ook al goede berichten hij hoeft gelukkig niet meer te injecteren, alleen nog bloedverdunners slikken en natuurlijk een kous dragen voor 2 jaar, dus we kunnen Zondag met een gerust hart op vakantiePhotobucket - Video and Image Hosting.

Lorena was vanmiddag na haar middagslaapje een beetje koortsig Photobucket - Video and Image Hosting ik hoop niet dat ze erg ziek gaat worden, Zaterdag heeft zij nog een verjaardags feestje!!

Truus.

dinsdag 3 juni 2008

Lorena 2 Jaar

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting Hieperdepiep hoera!!

Woensdag is ons kleine schatje 2 jaar,Photobucket - Video and Image Hosting
en we hopen dat het allemaal echt beter zal gaan met haar.
Gefeliciteerd en Papa en Mama ook.
Linda was vanmorgen mee
naar Baloe de peuterspeelzaal waar zij voorlopig één ochtend en één middag is. Zij vind het erg leuk en er was een feestje voor haar. Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting

Morgenochtend komt ze bij ons en vieren we een klein feestje, later als Linda gewerkt heeft gaan we nog mee met Lorena om bij hun een hapje te eten. Zaterdag is het echte feestje en komen er vriendjes, vriendinnetjes en familie, wie nog meer, ik weet het niet hoor!!!Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image HostingPhotobucket - Video and Image Hosting