♥ Translate in your own language

maandag 28 juli 2008

Onze stoep één grote zandbak!!

Photobucket - Video and Image Hosting Vanmorgen heel vroeg zijn ze begonnen met de herinrichting van onze straat, inmiddels is het één grote zandbak aan de even kant, auto's en fietsen mochten er niet door alles was afgezet, het was een hele drukte met vrachtwagens die de stoeptegels weghaalde enz. Verderop in de straat werden ook nog een paar bomen gekapt, bij ons voor de deur waren ze al weg, maar ze komen terug hebben ze beloofd dus afwachten maar. Wat ik wel jammer vind is dat de stoep een stuk smaller gaat worden, dus het fietspad loopt dan eigenlijk op onze brede stoep. Onze kant moet in November gereed zijn....voor de feestdagen. En de oneven zijde gaan ze dan in Januari mee beginnen.We wachten maar af. Natuurlijk heb ik foto's gemaakt van het gebeuren.


Photobucket - Video and Image Hosting

Wat was het weer warm vandaag, ik ben de hele dag thuis gebleven in huis was het met de airco 24/25 graden dus best uit te houden. Op de veranda was het 33 graden. Gisteren bij het tuinhuisje was het ook niet lekker, veel te warm, neem maar een Photobucket - Video and Image Hosting.

Fijne avond en Groetjes Truus.

Photobucket - Video and Image Hosting

donderdag 24 juli 2008

Nettie, Wil en Tuinhuisje



Gisteren Woensdag was ik bij Nettie in het OLVG, Het gaat nog niet zo best met haar enkel, ze hebben er een hele constructie aan gemaakt en wordt 2 maal per dag gespoeld met een soort jodium alcohol om de schroeven, wonden schoon en open te houden.
Nettie mocht eigenlijk Vrijdag naar huis, maar omdat zij moet spoelen heeft zij liever de wijk verpleging die dat doet en de wonden bekijken kan zodat er niks mis kan gaan. Dus komt zij Maandag naar huis, Ik dacht dat zij dan over 1 week weer terug moet om een draad met balletjes die er inzitten te verwijderen een soort antibiotica.
Ik hoop dat ik alles goed heb onthouden. Volgende week schrijft ze misschien zelf wel een mailtje.

Beneden wat foto's van Nettie, en ook van Wil die was Dinsdag aan haar schouder geopereerd en waren wij Woensdag avond even geweest, was nog pijnlijk maar de operatie was geslaagd en Wil moet 2 weken in mitella en dan terug naar de arts.


Vandaag een heerlijk rustig dagje op de tuin gehad luieren en wat lezen en wat in de zon gelegen, morgen maar weer als het weer nog goed blijft.



Fijne dag morgen, Truus

Photobucket - Video and Image Hosting

donderdag 17 juli 2008

Update Nettie

Photobucket - Video and Image HostingHier is weer een update van Nettie.
Onderwerp: enkel
Hallo lieve mensen, ik zou alleen mailen bij goed bericht maar helaas. Ik ga Vrijdag naar het ziekenhuis en wordt weer geopereerd. Deze operatie kan zich een paar keer herhalen. Al mijn plaatwerk van nu gaat eruit en dan gaan er pennen buitenwaarts er in. Dus aan je scheenbeen en enkel komt dat te zitten ik heb een virus zitten van het metaal in mijn enkel en dat krijgen ze er zo niet uit want mijn bot groei word er door aangetast. Dus was er alleen deze optie met die verstande dat ik nu niet meer zou kunnen lopen en met deze operatie een kans is dat ik wel weer kan gaan lopen, alleen met een stijve enkel. Nou veel keus heb je niet. In ieder geval wordt dit een hele lange weg om te gaan, maar misschien als alles er uit is en schoongemaakt wordt dat het wat sneller gaat. Oké dit is alles weer voor zover tot horens groetjes van Jeannet (Nettie).
Nou Nou het is weer behoorlijk @#*&^%!! Er komt geen eind aan al die berichten die ik hoor, bij Wil hebben ze inmiddels weer (nieuw) gips erop gedaan was zacht geworden dus weer terug, de gipsverpleegster zei ...U heeft er zeker mee gedoucht, ja hoor zei Wil ik heb al zo vaak in het gips gezeten en heb ook een speciale zak ervoor, O dan zal het wel aan ons hebben gelegen zei die......juffrouw.
Gé is thuis, gaat nog niet zo lekker zegt ze en had ook nog diarree, Fred opgebeld en ze heeft wat pilletjes er voor. De stoma gaat prima, nu nog een tijdje herstellen.
Iedereen een fijne dag en voor Nettie sterkte morgen!!!

zondag 13 juli 2008

"Kapsalon Knippy"

Photobucket - Video and Image Hosting Gisterochtend was het voor Linda de laatste keer dat zij in haar Kapsalon geknipt had, s'middags nam zij afscheid van haar klantjes verscheidene klanten bedankte haar en brachten een bloemetje mee, ik heb niet van alle mensen foto's kunnen maken, na het leeg maken van de winkel waren wij en Cobi uitgenodigd om mee te gaan naar het Wok restaurant in Hoofddorp heerlijk gegeten, en hier wat foto's van die dag.

Van Nettie kreeg ik een foto vandaag die was afgelopen Dinsdag gemaakt door Maarten in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis, Nettie moest toen naar de Orthopeed voor haar enkel en Wil moest toen nieuw gips hebben, Wil heeft nu loopgips en Nettie moet Dinsdag weer terug om te kijken of de ontsteking al weg is, we horen het wel, en ik hou jullie op de hoogte.

Leuke foto hoor maar halve hoofdjes!!!

Klik voor groter

Roy, Mirjam, Dyonne en Maureen zijn ook weer terug uit Turkije en waren om 2 uur vannacht weer thuis, en ze hebben het heerlijk naar hun zin gehad.

Iedereen een......

Photobucket - Video and Image Hosting

woensdag 9 juli 2008

Berichtje van Nettie

Photobucket - Video and Image Hosting
Deze mail kreeg ik van Nettie vandaag, en heb hem gekopieerd.

Hoi lieve mensen hier maar weer even een epistel over het ziekenhuis van 8 juli.
Nee het is niet in orde ik heb een ontsteking zitten achter het schroef gedeelte en krijg nu antibiotica. Volgende week terug komen en weer algehele rust. Geen oefeningen meer. Anders blijft de wond open. En ik heb gewoon pech zegt de dokter. Bij 1000 gaat het goed maar ik ben net die ene. Maar ik moet eerlijk zeggen ik heb gisteren gehuild was goed over mijn toeren en heb ook gezegd of te wel gevraagd waarom er niet geluisterd word naar patiënten.Want eerst zeiden ze, zooooooooo het ziet er goed uit. Ik zeg oh ja waarom sterf ik dan nog steeds van de pijn en kan ik mijn voet nog niet bewegen. (Het zit ook op een rot plaats want je moet dat buigen om te kunnen lopen.) Had het maar scheenbeen of weet ik waar gezeten maar dit is de rottigste plaats wat je maar kan voorstellen.Toen keken ze mij aan of ze water zagen branden.Twee minuten later word er gevraagd of ik er al op heb gelopen.Toen ging ik over de rooie. Maarten schaamde zich rot. Ik zei ook dat komt omdat ik geen dokter te zien krijg of het is een dokter en ik weet dat niet eens elke keer een ander, ze zijn zo jong dat je niet eens weet of het een zuster of broeder of weet ik wat is want een echt gesprek kan ik mij niet herinneren.Van de ene moet je Fysiotherapie en van de ander niks doen vind je het gek dat alles dan fout gaat. Maar ja je bent aan de heidenen over geleverd. Maar die plaat kan er nog niet uit want ik heb ook te weinig bot groei. En dat rood wat je zag op de foto was nog jodium van de operatie alleen mijn tenen en voet die zijn gekleurd soms paars en dik. En het zit er uit als perkament dus ben ik constant aan het vervellen. Lijkt wel of ik verbrand ben geweest. Vooral heb ik last er van als ik er mee naar beneden ga hangen. (geen bloed doorstroming) Ik kan ook maar 4 meter met krukken en dan houd het op. Dus weer afwachten dit word een 5 jaren plan zou mijn moeder gezegd hebben. Maar er werd wel aangegeven dat het lang gaat duren en ik moest aan een jaar of nog wel langer denken. Dus gisteravond had ik het erg zwaar en ik ben vandaag ook nogal emotioneel. Bij deze allemaal heel veel groetjes van mij en ik mail pas als er goed nieuws is
Nettie

Ik hoop dat de antibiotica gaat werken Nettie, en dat we volgende week betere berichten krijgen Photobucket - Video and Image Hosting

Met Gé gaat het redelijk goed zij heeft gisteren een rondje gelopen, en Donderdag mag er één drain al uit hier nog wat foto’s. En Wil heeft vandaag loopgips gekregen, en de operatie van haar schouder gaat de 22 ste gewoon door. Vandaag op Lorena gepast.

Iedereen een fijne avond Groetjes

Truus

zaterdag 5 juli 2008

Update zieke familie en vrienden!


Afgelopen week hebben we onze zieke familie en vrienden bezocht, zoals je kan zien ligt Gé in de Vu met allerlei toeters en bellen, inmiddels is het Vrijdag en zijn er al een paar slangen weg, en gaat het een stuk beter met haar, vandaag mocht zij al thee en beschuit hebben, maar ze durfde niet zo goed omdat ze misschien misselijk zou worden en dan doen de hechtingen zeer.

Bij Nettie zijn we Woensdag geweest, Dinsdags was zij naar het ziekenhuis geweest en zijn er foto’s gemaakt en zou zij loopgips krijgen, maar dat ging even anders, het bleek dat vorige keer de schroef haar huid stuk had gemaakt en hebben de verpleging er een pleister overheen geplakt, (heeft natuurlijk lekker gebroeid onder het gips) En nu blijkt dat het flink is ontstoken en nu moet zij 2 x per dag de wond schoon spoelen, a.s Dinsdag moet zij weer terug naar OLVG.



En dan is Wil eindelijk terug uit Turkije, ze is met een verpleger en de Ambulance naar het vliegtuig gebracht en bij Schiphol ook weer een Ambulance naar het verpleegtehuis, Maandag gaan ze verder kijken wat er gaat gebeuren met haar gips voet.

Truus