♥ Translate in your own language

woensdag 15 april 2009

Op vakantie naar Tunesië



De plaatjes hier onder zijn van het Hotel waar we naar toe gaan!!



Iedereen ook fijne en warme weken, tot over.........


Lieve groetjes van Truus & Cor

zondag 12 april 2009

1 ste Paasdag '09

Hallo allemaal, we zijn weer thuis van een gezellige 1 ste paasdag. Vanmorgen eerst uitgeslapen, vanmiddag naar tuinhuisje gegaan. Het was heerlijk weer de kids zouden komen en natuurlijk gingen Cor en Roy naar Ajax die moest spelen, dus was het voor de dames en Francisco heerlijk relaxen in ons tuintje.

Blauwe druifjes met forsythia, kersen bloesem, appelbloesem en dotterbloem.

Cimg2616 Cimg2623 Cimg2641 Cimg2637
Cimg2650
Cimg26581 Cimg26631 Cimg26721

Na de overwinning van Ajax met 7-0 hoi hoi!! zijn we met z'n allen naar een leuk restaurantje gegaan in Duivendrecht Eetcafé Lotgenoten , we hebben daar heerlijk gegeten. Morgen nog een rustig dagje op de tuin. En dan natuurlijk Dinsdag is Mirjam jarig! Ik heb weer een mooie collage gemaakt van 1992 t/m 2009.

Mirjam Gefeliciteerd alvast

van Pa & Ma tot Dinsdag.

dinsdag 7 april 2009

mooi weer!

Hallo lieve mensen, Fred en Gé zijn allebei weer beter, en ze zijn nu voor een paar dagen naar Duitsland Cochum Dinsdag moet Gé weer voor CT Scan naar ziekenhuis.

Vanmiddag was ik met Wil naar de Berkhoff, de leerlingen hebben deze week examen, natuurlijk hebben weer heerlijk gegeten! En Donderdag ga ik weer mee.

Woensdag gaan we naar Leiden Cor, Linda en ik, we gaan naar een voorlichting bijeenkomst van pgb persoonsgebonden budget, Lorena zit de hele dag op de Stampertjes.
Bij ons tuinhuisje zijn we al aardig bezig geweest vorig weekend. Als het mooi weer blijft gaan we het paasweekend weer verder.
Zojuist de tickets binnen voor de vakantie naar Tunesië 18 April, vandaag was het daar 27 graden……dus genieten.

Wij wensen iedereen een gezellige week en Paasweekend!

woensdag 1 april 2009

Bep Jarig 2009


Vandaag is Bep jarig,

Gefeliciteerd Bep! Cor heeft een vrije dag, vanmiddag gaan we richting Almere, maar eerst wachten we tot we een belletje van Fred krijgen, die mag misschien naar huis, maar……nu is Gé ziek!!! Gisteren was zij ook al niet lekker s'avonds en 's nachts ook diarree en overgeven. Straks komt de dokter, er is een nichtje op het moment bij haar. Afwachten maar?¿

Groeten Truus.