♥ Translate in your own language

zondag 31 mei 2009

Afvallen

Klein berichtje, we zijn nog steeds druk met de tuin, maar bijna klaar met schilderen. Vandaag ga ik de ramen schoonmaken en alles weer op zijn plaats zetten.
Een paar weken terug was ik net als Linda begonnen met afvallen, het dieet is met diëtiste, een eiwit dieet, (Erika Terpstra) Prodimed . Ik ben na Moederdag begonnen en woog toen:
* 96.0 – 11 mei
* 93.0 – 18 mei
* 91.1 – 25 mei
* 89.5 – 31 mei
Eigenlijk morgen wegen maar wilde dit even vertellen.
Linda is inmiddels al 13 kilo afgevallen. Goed hé!!
Ga zo weer richting tuinhuis, fijn Pinksterweekend allemaal, groeten Truus.

zondag 24 mei 2009

Gé 75 Jaar

Hallo allemaal, het weekend is weer bijna voorbij. Zaterdag heeft Gé haar 75 ste verjaardag gevierd, gezellig middagje bij Gé en Fred, Lorena had de grootste lol met Maureen, haar kruipen gaat nog steeds goed, je kan merken dat ze meer wil. Fred en Gé zijn vanmorgen naar Duitsland gegaan (Cochem) een weekje.

Wij hebben van morgen de kwast weer gepakt en zijn weer behoorlijk op geschoten, het was wel warm, volgende week nog een paar kozijnen en deuren, maar er zijn al wat foto's van het alles dus kijken ook een paar filmpjes zitten er tussen.

Dinsdag gaan wij naar de crematie van Ben, een goede vriend van Tom en Bep, na vele jaren ook van ons geworden, hij was al een tijd lang ernstig ziek. Wij hebben altijd vreselijk moeten lachen om zijn moppen en grappen, helaas.

Maandag is er nog iemand jarig!! Maroe word 13 jaar, Hartelijk gefeliciteerd en een fantastische dag, over een paar weekjes komen we naar jullie toe, en gaan we feest vieren in Uffelte. Wij verheugen ons er al op hoor, is de wagen nog mooi geworden die jullie aan het schilderen waren? Ik ben benieuwd!!

maandag 18 mei 2009

Maandag

Even een berichtje, ik kreeg zojuist een filmpje van Linda die is gisteren gemaakt. De meeste van jullie kunnen de situatie van onze kleindochter Lorena dat zij een beperking heeft, maar op het filmpje is nu eindelijk haar kruip beweging te zien, leuk hé, het is toch maar weer een overwinning van haar, en schattig om te zien, over een paar weken wordt zij 3 jaar.
Morgen heeft Linda een telefonische gesprek met de kinderarts van het Spaarne ziekenhuis, Linda is er helemaal klaar mee het duurt allemaal zo lang, ze wil nog steeds graag dat er een scan gemaakt gaat worden van Lorena, nu wil ze een second opinie in een ander Kinderziekenhuis. We weten nog steeds niet wat er met haar aan de hand is!! We zijn benieuwd wat ze gaat zeggen?
Hier het filmpje.


Het weekend zijn we weer druk bezig geweest op de tuin, fijne hulp gehad van Fred en Gé, het begin is er de voorkant van het huisje is bijna klaar, en Cor heeft al veel in de grond gezet dus morgen ga ik weer verder met afschilderen.

Truus.
Morgen zijn Linda en Francisco 3 Jaar Getrouwd.
Nog vele jaartjes erbij!
Gefeliciteerd.

woensdag 13 mei 2009

Tunesië,

Vandaag waren Cobi en ik voor controle bij haar Oncoloog, Ze was weer zo zenuwachtig, dagen al slecht geslapen, maar de uitslag was prima, dus Cobi moet over 4 maanden weer terug komen.

Afgelopen zondag met Moederdag (wat een heerlijk weer was het) zijn we wezen barbecueën, de planten en struiken stonden er weer prachtig in bloei bij, dus ik heb weer wat aardige foto's gemaakt!!


De foto's van de vakantie in Tunesië,
een paar foto's staan op de slideshow !

Morgen nog even naar de pedicure, dan naar tuinhuisje (als het mooi weer blijft) dan gaan we eindelijk eens starten met het schilderen van het huisje op verschillende plekken is het wat kaal geworden. En dan het schuurtje moet echt vernieuwd worden nieuwe planken er op en schilderen, dus voorlopig zijn we wel even bezig.

Groeten en een fijne week.


Truus.

zaterdag 9 mei 2009

Moederdag 2009

Lisa is de winnares van X Factor. Na een zinderende finale gisteravond wist de 21-jarige zangeres haar concurrenten Rachel en Jamal te verslaan. 'Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor de enorme steun', zei ze geëmotioneerd. De nieuwe single heet Hallelujah!!

Zondag is het weer Moederdag, Ik heb van de week nog niet veel tijd gehad om een berichtje te schrijven. De foto's van de vakantie ben ik nog mee bezig, komt nog wel, is veel werk en neemt even tijd, vandaag waren we weer druk op ons tuinhuisje, in de 2 weken dat we op vakantie waren is er weer zoveel onkruid gegroeid dus konden we weer flink tekeer gaan, ook wat zomer plantjes gekocht dus ziet alles er weer pico bello uit.

Zondag word het mooi weer dus gaan we gezellig barbecueën met de kids, kleinkids en Fred en Gé en twee vrienden van Roy en Mirjam.


Lieve groetjes Truus.

maandag 4 mei 2009

Terug van Tunesië


We zijn er weer!!
Maar ik heb weinig tijd gehad om te schrijven ik zal één foto alvast er bij doen van gisteren, nu wassen en strijken zo als gewoonlijk!

Groetjes Truus & Cor