♥ Translate in your own language

donderdag 29 april 2010

Koninginnedag 2010

Photobucket

Beatrix 30 April 2010: Koninginnedag in Amsterdam! Dit jaar viert de Koningin en haar familie Koninginnedag in Zeeland, namelijk in Wemeldinge en de Zeeuwse hoofdstad Middelburg. Leuk natuurlijk, maar wel erg ver weg. Vier dus net als de rest Koninginnedag 2010 gewoon waar het hoort, namelijk in Amsterdam! Het is tijdens Koninginnenacht en -dag namelijk nergens zo’n groot feest als in Amsterdam, denk alleen maar al aan

Radio 538 Koninginnedag!
Wil jij weten weten wat er allemaal te doen is op deze feestdag? Dan zit je hier goed! Ook in 2010 is Koninginnedag Amsterdam.nl weer de nummer 1 voor de voorbereiding op Koninginnedag en Koninginnenacht in Amsterdam!

Wij waren ook weer naar ons tuinhuisje, wat zien de appelboom en kersenboom er mooi uit!! De Rododendrons beginnen ook al uit te komen, trouwens nog veel meer. Ik heb natuurlijk een paar foto's gemaakt, Klik op de foto's voor groter:

PhotobucketGroeten en tot de volgende.......Truus

vrijdag 23 april 2010

Vrijdag

PhotobucketWat een weertje vandaag, wij waren vandaag voor het eerst weer naar de tuin, het viel niet mee maar, even wennen, we hadden ook pech, het water hadden ze in Maart weer aan gezet, en ik kom binnen en het aanrecht en gasstel alles was drijfnat er drupte water uit de koppeling van de geiser, Cor haalt altijd aan het eind van het seizoen de geiser er af maar het stop kraantje stond open na zoeken bleek de stop kraan van de hoofd waterleiding in de put kapot te zijn, alles is nu weer droog maar de vloer langs de kanten zijn nog nat en plekken natuurlijk. Alle vaste planten zien er al goed uit, de kersen boom en appel boom staan in bloei, de rododendrons hebben dikke knoppen, morgen gaan we weer verder.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Gisteren zijn we naar Haarlem geweest. Linda had een video bespreking over Lorena in Het Duinhuis waar Lorena op school zit, Cor en ik zouden haar ophalen, de school is op 9 April geopend door Prinses Margriet, erg mooi geworden, jammer dat wij nog niet alles gezien heb maar de volgende keer hopen wij een rondleiding te krijgen!! Van een paar foto's heb ik een collage gemaakt


PhotobucketTruus

dinsdag 20 april 2010

Wij zijn er weer


Na een paar dagen bijkomen, wassen en strijken, zijn wij weer helemaal terug, en begint het lieve leventje weer!!
Wij hebben een schitterende vakantie gehad, degene die ons gevolgd hebben op onze Australie site wil ik nog wel bedanken ook voor de lieve berichtjes die we onderweg kregen, toch een beetje thuis en bekend. Afgelopen maandag al weer op de wijkcentrum computerles gegeven, leuk hoor!! Ik ben nog steeds met de foto's bezig aan het uitzoeken en op onze Fotoalbum zetten (is nog niet klaar) we hadden een harde schijf mee, elke dag zetten wij alle films en ik foto's en soms een filmpje daar op in mappen, best wel een uitzoekerij maar we hadden datum enz. er bij geschreven, ik alleen al had 3.807 items en (9.42 GB) van Cor weet ik het nog niet maar zal ook veel zijn, daar is hij wel een tijd mee bezig om het aan elkaar te plakken en op een schijfje te zetten!!Als het redelijk weer blijft gaan we weer naar het tuinhuisje, kijken hoe alles er nog bij staat, en dan is het weer werken natuurlijk, genoeg te doen voor we weer in het zonnetje kunnen zitten.
Ik wens iedereen een fijne week, Photobucket
Truus