♥ Translate in your own language

zaterdag 31 maart 2012

Weekend

Er zijn weer twee verjaardagen dit weekend.
Zaterdag is Roel jarig 54 wij wensen jullie een hele fijne Verjaardag!!

Zondag gaan wij naar Almere dan is Bep jarig .. Sorry Bep wij hebben zitten puzzelen met je leeftijd, maar in ieder geval één jaartje ouder!!

Fijn Weekend

woensdag 28 maart 2012

Maureen 13 Jaar!!


Eindelijk is Maureen dan echt 13 jaar Vandaag.........
Hieper de Piep Hoera!! De taart van Zaterdag is al op, maar ik heb er nog wel een foto van. Wat heb je mooie kadootjes gekregen hé Maureen!!
Vanmiddag komen Opa en Oma nog wel een bakkie doen!

Tot straks

zondag 25 maart 2012

Maureen 13

"Wuppen" daar is er weer een!! De verjaardag van Maureen gisteren was heel leuk, Maureen heeft een nieuwe mobiel gekregen een Black Berry, met haar vriendinnen die ook zo'n ding hadden en naast elkaar "pingen" geen idee...... maar ze waren er maar druk mee, verder had zij allemaal leuke kadootjes en nog veel meer. Een geslaagde verjaardag!! Klik iets onder de foto!


De slideshow:
Ik had ook een filmpje, die staat boven in de rand bij Filmpjes;
Ga met de muis over de slideshow!

zaterdag 24 maart 2012

Zomertijd 2012

Vannacht gaat de Zomertijd weer in, dus een uurtje korter slapen!!
Gisteren was het heel gezellig met Cor zijn verjaardag, ik heb zelfs vergeten foto's te maken.....een paar had ik gemaakt toen Linda Francisco en Lorena kwamen zij hadden Ans meegenomen, Linda kreeg dit schattige pakje van Ans voor de baby, ik was niet jarig maar kreeg toch mooie bloemen, bedankt allemaal.



Vanmiddag gaan wij naar de verjaardag van Maureen, en hoop dat ik daar meer foto's ga maken

Truus

donderdag 22 maart 2012

Cor 71

Morgen Vrijdag is Cor Jarig,Jaar, Hieper de piep....nou ja PIEP!
Ik ga straks even wat lekkers halen bij V&D of naar van de Linde op de Nieuwendijk, ik zie wel, als je wil komen, altijd welkom............
Zaterdag vieren wij de verjaardag van Maureen, dus weer feest.
Maureen wordt a.s. Woensdag alweer.

Iedereen een fijne dag,

vrijdag 16 maart 2012

High Tea


Gisteren waren Linda en ik naar Rotterdam. Ik had voor mijn verjaardag (tijdje geleden ) een bon gekregen voor een High Tea, met de Tomtom ingesteld richting Rotterdam. Ik had natuurlijk mijn foto toestel mee, ik dacht nu ga ik de beroemde Erasmusbrug zien en misschien nog meer van Rotjeknor.....maar wij werden gedirigeerd naar een buitenwijk van Rotterdam. Lin zei al we kijken waar het is dan kunnen wij nog wel naar de stad rijden, toen wij eindelijk aankwamen was het net of wij in Zandvoort aankwamen, voor ons een heel groot meer met een zandstrand, lekker zonnetje, en achter ons een behoorlijk winkelcentrum, dus eerst een bakkie gedronken, en wat gewinkeld, en dachten niet meer aan Rotterdam.

Het was inmiddels al bijna 2 uur en zijn naar de winkel van de High Tea gegaan, het was behoorlijk druk en kregen al snel een pot thee, (zaterdag hadden Cor en ik een pakje gekocht voor de baby) en heb dat aan Linda gegeven, natuurlijk blauw !!
Verder zijn wij heerlijk aan het smullen gegaan, het was wel anders dan de High Tea van Pickwick, maar ik vond het heel gezellig. Doen wij vast nog wel eens!! Klik naast of onder de foto voor groter!
Terug naar huis kwamen wij langs het Kyocera Stadion van Den Haag en zag ik ook nog de molens van Kinderdijk, maar dat was iets te ver weg vanuit de auto (ook nog een buizerd en een Molen) dus toch nog een paar foto's gemaakt!!
Fijn weekend


dinsdag 13 maart 2012

Zeven jaar bloggen

Zeven jaar geleden ben ik begonnen met Bloggen voorheen Web-log, maar dat is nog steeds een puinhoop sinds de verhuizing, er zijn nog steeds foto's zoek en filmpjes zie ik helemaal niet.
Ik ben ook nog steeds bezig om de laatste 80 berichtjes op deze blog te zetten, dat kost veel tijd en moet ook steeds de Slideshow's opnieuw maken, gelukkig heb ik alle foto's nog op een externe schijf staan. Inmiddels heb ik in de 7 jaar al verschillende lay-outs gehad, waar ik dan af en toe een foto van maak hier heb ik er 5.
Klik op de foto's of er iets onder voor groter!!


Ik hoop dat jullie het nog steeds leuk vinden om af en toe mijn Blog te lezen en rond te kijken??