♥ Translate in your own language

zaterdag 29 september 2012

Reina 80 Jaar




 Vandaag waren wij in Utrecht, wij hadden een uitnodiging gekregen dat Reina 80 Jaar zou worden. Reina kennen wij nog van toen wij ongeveer 35 jaar geleden op de Camping stonden in Culemborg "Camping de Welborn" wij hebben daar ongeveer 18 jaar gestaan, de kids hebben daar een fantastische tijd gehad. Er waren veel mensen zelfs een mannenkoor die haar toe zong, Reina wist er niets van dat er een feestje zou worden gegeven, dus was zij zeer verrast iedereen te zien, Reina zit in een rolstoel zij heeft inmiddels 2 keer een herseninfarct  gehad, maar gaat nu wel weer redelijk goed.

Vandaag hebben wij weer een paar ontmoet o.a Reina en haar kinderen, schoondochters en kleinkinderen.  Miep was er, Marian en Bertus, en wij dus, het was weer een gezellig clubje allemaal een paar jaartjes ouder en grijzer....
Ik had de camera bij mij en heb deze foto laten maken van ons hoekje.
Ik heb nog gezocht naar oude foto's van de Camping tot nu heb ik deze gevonden, een paar van de vele bbqen die wij in ons hoekje ook met Cobie en Piet, en vooral niet vergeten Miep en Adriaan, die inmiddels zijn overleden.
Hier een paar van ongeveer 1988-1990



Klik op de foto's voor groter, daarna nog eens voor super groot!!

woensdag 26 september 2012

Lorena AMC





Afgelopen Zondag avond waren wij met Linda  & Francisco naar Aalsmeer, wij hadden een tijdje geleden een bon gekregen om samen te eten in > 't Farregat  < het is tafel barbecueën het was heerlijk erg lekker gegeten, Rafael was mee,  Lorena was logeren in het Duinhuis.
Linda had de bon bij Vakantieveilingen vandaan, echt een aanrader!!
Gisteren was ik eerst 's Morgens vroeg met Cobi naar het OLVG zij moest voor controle weer naar de oncoloog, alles was goed. Nu moet zij in November toch weer een Scan laten maken, de oncoloog wil dat 2 x per jaar doen, gewoon uit voorzorg.
's Middags met Linda en de kids naar het AMC. Wij hoorden de uitslag van de Neuroloog over de EEG die Lorena na haar epileptische aanval is gemaakt, het was inderdaad ook met het verhaal van Linda erbij duidelijk een epileptische aanval.
Nu kreeg Lorena al medicijnen voor rustig slapen (maar werkt niet echt) en daar zit een stofje in ook al voor epilepsie, maar de arts heeft haar nu voorgeschreven langzaam wat meer te geven, over twee weken moet er dan bloed geprikt worden, dan kan ze ons weer wat meer vertellen, Ook heeft Linda over het slapen van Lorena gesproken, het is momenteel echt een ramp, erg veel paniek aanvallen vooral 's Nachts. Linda heeft al eens gevraagd om een een slaapmiddeltje of zo, maar dat is al een paar keer afgewezen, nu besprak Linda het weer met de Neuroloog, die begreep het gelukkig dat het heel erg is af en toe, zij wist wel een middel (ik weet niet meer wat) maar zij gaat nu een e-mail sturen en overleggen met de Kinderarts van het AMC waar Lorena ook bij is. Dus maar even afwachten of er wat meer rust komt in het gezin. Rafael gaat hartstikke goed groeit eet huilt slaapt en lacht, is tot nu toe een makkelijk kind!

Groeten Truus

zaterdag 22 september 2012

Gelderlandplein



Gisteren hebben wij Wil opgehaald van Beth Shalom en zijn gaan Lunchen bij Ontbijt & Lunch Werelds op het Gelderlandplein, Linda en Rafael kwamen ook, Linda was knippen geweest in de buurt. Het was een gezellige lunch, ik heb een paar foto's gemaakt. Als je op de foto klikt en daarna nog eens is hij nog groter.
 Vandaag is Rafael 12 weken, 3 maanden alweer!!

Fijn weekend Truus

woensdag 19 september 2012

Regenboog


Gisteren zag ik deze prachtige dubbele regenboog, snel de camera gepakt en deze foto's gemaakt!

maandag 17 september 2012

De Fabeltjeskrant!!

Ger Smit, stemacteur in onder meer de Fabeltjeskrant, is afgelopen vrijdag op 79-jarige leeftijd overleden.
Fabeltjeskrant werd voor het eerst uitgezonden op 29 september 1968, Ger Smit was stemacteur, toneelspeler en zanger. Hij werd vooral bekend als de stem van dieren als Bor de Wolf, Ed Bever en Zoef de Haas uit De Fabeltjeskrant.
Ik weet nog goed dat bijna heel Nederland samen met de kinderen massaal voor de buis zaten...om  7 uur, wat een fantastisch programma en ook de liedjes waren zo leuk!!

donderdag 13 september 2012

Berichtje van Linda

Gisteren met Lorena naar het VU ziekenhuis geweest, we moesten voor controle naar de geneticus. Lorena slaapt zo verschrikkelijk slecht ik had maandag al met de huisarts gebeld met de hulpkreet of ze niet een slaappil had voor Lorena dat ze in ieder geval 1 nachtje zou kunnen doorslapen, ze is iedere nacht wel een paar uur wakker of soms de hele nacht ! wij worden er moedeloos van maar Lorena kan het ook nog eens niet begrijpen dat ze moet slapen, en soms wil ze het ook graag maar dan kan ze het gewoon niet, me arme meissie. De geneticus vertelde over een nieuw soort onderzoek >> "Exoom Sequencing" <<  met dit onderzoek gaan ze ALLE genen afzonderlijk onderzoeken op afwijkingen in Lorena haar DNA, ze gaan het ook doen bij Francisco en mij om te kijken of ze het dan van ons heeft of van zichzelf. Dit gaat natuurlijk heel lang duren en er moet eerst nog een hoop aan vooraf gaan maar we gaan het gewoon doen, baat het niet dan schaad het niet. Met Rafael gaat het steeds beter, hij wordt steeds alerter en leuker daardoor. Als ik bij zijn bedje kom als hij wakker is geworden en hij ziet me of hoort me gaat zijn hele lijfje lachen, zo noem ik het, álles beweegt en hij stikt soms zowat omdat hij zo blij is en moet lachen hihi zo lief !! En dan kan je er weer helemaal tegen als je dat dan zo ziet. #hou van mijn kids

maandag 10 september 2012

Op de camping bij Nettie en Maarten

Wat een prachtige dag was het zondag, nadat wij Auk hadden op gehaald zijn wij naar de camping in Durgerdam bij het Kinselmeer gereden, en hebben een heerlijke dag gehad bij Nettie en Maarten, zie de Slideshow;



Bedankt Nettie en Maarten

vrijdag 7 september 2012

AMC - EEG voor Lorena

Afgelopen Woensdag zijn Linda en ik met de kids naar het AMC geweest,  Lorena moest voor een EEG, de afspraak was gemaakt omdat zij een paar weken geleden een epileptische aanval heeft gehad. Wij waren al vroeg in het AMC, Linda ging met Lorena mee naar binnen (het zou ongeveer één uurtje duren) en ik ben met Rafael naar beneden gegaan, in de hal was een tentoonstelling van voeten, er hingen enorme posters van voeten over de hele wereld, Rafael vond het erg interessant!
Later toen Lorena klaar was hebben wij even een bakkie gedronken, en hebben Lorena naar het Duinhuis gebracht.   Klik op de foto's voor groter

In het Duinhuis heeft Linda Rafael een flesje gegeven en zijn wij daarna naar Haarlem gereden om even een broodje te eten en wat winkelen, leuke stad en wat foto's gemaakt.....

Ook een lekkere McFlurry genomen bij McDonald's hij was hééérlijk!!

Vandaag ben ik aan het oppassen, Rafael ligt lekker te slapen, en ik heb even tijd voor een logje. Zondag gaan Cor en ik op visite bij Nettie en Maarten op de Camping, nog steeds niets van gekomen door al die regen van de afgelopen weken.    Fijn Weekend Truus

Krabbel plaatjes