♥ Translate in your own language

vrijdag 30 november 2012

Sinterklaas 2012

mooistekrabbels.nl






Morgen vieren Cor en ik Sinterklaas bij Linda, Francisco en de kids, Roy Mirjam en Maureen komen ook, vanmiddag heb ik de laatste inkopen gedaan, ik hoop dat iedereen blij is. 

Zondag gaan wij naar Tom en Bep, Tom is Maandag Jarig maar Zondag kan iedereen!
Van Harte Gefeliciteerd Tom!

En Dinsdag gaan Cor en ik een weekje naar de zon, Gran Canaria. Het weer is nu iets minder maar volgende week zou het 22 graden zijn, lekker even genieten en relaxen!                                                 

woensdag 28 november 2012

Cobi Oncoloog





Het was me het dagje wel weer gisteren....Cobi moest voor de uitslag van de
CT-scan van vorige week maandag bij Oncologie  in het OLVG gisteren zijn, ik ga meestal met haar mee, dus nu ook weer, zoals gewoonlijk was Cobi erg nerveus, maar ja het is de laatste keren steeds goed gegaan, maar nu was het toch iets anders.....
( Even de voorgeschiedenis; Bij Cobi is ongeveer 6 jaar geleden kanker gevonden een plekje bij haar aorta met uitzaaiingen naar haar lymfe klieren, daar heeft Cobi toen 6 chemo kuren gehad in het OLVG en 13 bestralingen gehad in AVL het is toen goed gegaan en wist de kanker zo klein te maken dat er nog wel een plekje zat. Maar elke keer dat wij voor controle terug kwamen was het (plekje) hetzelfde gebleven.)
De Oncoloog begon met we hebben een plekje gevonden in de borstholte het is ongeveer 2 cm. We denken maar weten het niet zeker maar dan maken wij over een week een punctie dat gaat via de zij, en als het zo is dan heeft u misschien maar 2 chemo kuren nodig.... Nou Cobi was weer helemaal de kluts kwijt, en ik zeg tegen de oncoloog vertel het nog maar een keer want mijn vriendin is zo van slag dat ze niets meer hoort wat je zegt, nou zij weer vertellen en toen zij ze ook nog de bloedwaarden zijn 41 en dat was vorige keer ook zo maar dan zegt ze altijd het blijft gelijk dus..nou ja wij bij de balie een afspraak maken, maar die mevrouw zou haar 's middags bellen om het zeker te weten voor de punctie. Wij zijn naar Ben gereden haar zoon om het verhaal te vertellen, en ook om Cobi weer alles uit te leggen dat zij er snel bij zijn enz...Linda zou mijn haar een stukje afknippen en Cobi ook dus is zij met mij meegegaan even koffie gedronken en een broodje gegeten, Cobi ging later naar huis en zij was nog niet weg toen de telefoon ging...de Oncoloog,  ja ze zei u vriendin zit op de fiets en kon mij niet verstaan dus ik bel u maar....je raait het nooit maar zij had toch nog even met de Radioloog gesproken over de CT scan, dat hij nog even goed moest kijken, en ja hoor voor de tweede keer heeft de Radioloog een vergissing gemaakt, hij ziet namelijk steeds dat oude plekje van 6 jaar geleden als een nieuw plekje!!!! Het was natuurlijk goed nieuws maar ik denk dat die Radioloog naar eens met pensioen moet gaan, want dit is nu al de tweede keer dat dit gebuurd. Dus alles is afgeblazen en een afspraak voor bloedprikken over 3 maanden. Zij vertelde ook nog dat de bloedwaarden niet 41 waren maar 39 waren!!! Ja ja, maar Cobi is weer opgelucht en ik ook.


Zaterdag gaan wij bij Linda & Francisco Sinterklaas vieren, gaat vast gezellig worden!!

vrijdag 23 november 2012

donderdag 22 november 2012

High Tea in Dordrecht

Gisteren was ik met Linda en kleinzoon Rafael naar Dordrecht, ik had nog voor mijn verjaardag een High Tea tegoed dus op naar Dordrecht. Het was behoorlijk koud en Rafael moest een flesje dus eerst een bakkie gedronken, wij kwamen bij de Hema terecht. De High Tea was om half 2. Het was een grote eetzaal.....Lin had het besteld via vakantieveilingen, het blijkt dat je bij deze High Tea in Gary's Tearoom voor kinderen van 0 tot 6 jaar € 10,95 moet bij betalen!!! Staat in de voorwaarden werd ons gezegd dus moest Linda voor een kind van 20 weken toch € 10,95 betalen echt belachelijk. Maar ja wij hadden een rit van dik één uur gereden......dus betalen!! Iedereen  moest schijnbaar gelijk beginnen want Cary ging eerst een onsamenhangend verhaal vertellen over High Tea (haast niet te verstaan) Ik moet zeggen sommige dingen waren wel lekker vooral de scones met clotted cream en jam was heerlijk.
Klik hier voor Recensies van Gary's daar staan nog meer verhalen van de gasten! Maar de foto's zijn mooi toch?
Daarna zijn wij nog Dordrecht in gelopen, een hele leuke binnenstad, maar door de regen toch niet alles gezien! Volgende keer maar.....Fijn Weekend

woensdag 21 november 2012

Francisco Jarig!





Jaar is Francisco vandaag, Hieper de Piep!!


Alvast een "fijne dag" tot vanmiddag

Pa & Ma XX

vrijdag 16 november 2012

Sinterklaas in Amsterdam!

a.s.Zondag 18 November komt Sinterklaas weer in Amsterdam, als je op de grote foto klikt dan ga je direct naar de website voor de tijden waar De Sint en zijn Pieten langskomen!

donderdag 15 november 2012

Expeditie Robinson 2012






             Fatima Moreira de Melo wint Expeditie Robinson



Dit najaar wordt op 2BE en op RTL 5 de veertiende editie van 'Expeditie Robinson' uitgezonden. Presentatoren van dienst zijn opnieuw Evi Hanssen en Dennis Wenning. De expeditie, waar telkens acht bekende Vlamingen en acht bekende Nederlanders aan deelnemen, vindt dit jaar in Maleisië plaats.

 De Vlamingen:
Ex-topturnster, Aagje Vanwalleghem
Stuntman, Olivier Bisback
Zanger, Gene Thomas
Ex-Miss België en model, Joke Van de Velde
Professionele choreografe, Min Hee Bervoets
Presentatrice en model, Zoë Van Gastel
Professionele pokerspelers, tweeling Matthias en Christophe De Meulder

De Nederlanders:
Acteur, Ruud Feltkamp
Actrice, Peggy Vrijens
Rapper, Willie Wartaal
Presentatrice, Tess Milne
RTL4-tuinman, Lodewijk Hoekstra
Actrice en presentatrice, Fajah Lourens
'The Voice of Holland' zanger, Paul Turner
Oud-hockeyster en pokerdiva, Fatima Moreira de Melo

 Fijne dag, Truus

maandag 12 november 2012

Vliegtuigjes kijken!

Zondag was het een prachtige mooie zonnige dag wel fris maar gelukkig geen regen, Cor bedacht een ritje om vliegtuigen te gaan kijken, eerst naar het begin van de baan bij Boesingheliede, het toeval wil dat Fred en Gé de zelfde gedachten hadden en stonden daar nog maar net. Wij stonden daar niet erg best de vliegtuigen kwamen recht op ons aan, dus zijn wij maar naar de Polderbaan gegaan, daar zie je ze van opzij, de grote van de Emiraten kwam ook aan maar op de Zwanenburgbaan iets verder af  maar hij staat tussen de foto's.... Zaterdag waren wij naar Aard, Aard is een vriend nog uit de Australië tijd, Aard woont in Leiden, hij heeft een tijdje geleden een herseninfarct gehad, en kort geleden een hersenbloeding, momenteel is hij in een verzorgingshuis in Leiden. Wij zijn na het bezoek nog even de stad in gegaan, en enkele foto's genomen.
Groeten Truus

vrijdag 9 november 2012

AMC

Gisteren zijn wij weer naar het AMC geweest met Lorena, zij moesten weer een EEG maken, een tijdje geleden is er al een gemaakt, maar zij wilde er nog een maken, kijken of ze nog iets over het hoofd hadden gezien afwachten maar weer. Het was wel een klus hoor Cor had Lorena nog naar boven gedragen, Linda moest even weg dus wij hadden Lorena en Rafael allebei. Na het AMC zijn wij nog een broodje gaan eten bij de Makro, ook dat ging prima, Rafael is erg makkelijk, hij keek zijn ogen uit overal.
Lorena heeft genoeg aan haar Dvd-speler met Dora, of Nijntje liedjes vind zij ook leuk! Het kasteel wat wij met ze allen hebben gehuurd is helemaal in orde. Rafael groeit lekker morgen is hij 19 weken alweer.

Deze foto gemaakt vanmiddag toen ik in de keuken stond, prachtige luchten; Klik op de foto's voor groter!
 

donderdag 1 november 2012

Kasteeltje!!


Zo is het is allemaal begonnen: Linda, Francisco en de kids zouden volgend jaar met de auto naar Spanje gaan, het is natuurlijk steeds moeilijker om met Lorena te reizen en ook nu Rafael er bij is gekomen. Zij wilden richting Zuid Spanje, ook omdat de moeder van Francisco daar woont, haar huis is absoluut te klein..dus Lin zoeken op internet naar een huisje om te huren. Ik zei tegen Lin voor de gein wij gaan ook wel mee, ja hoor kan best dan gaan wij voor een grotere dan halen wij moeder Lourdes ook op gezellig zo tussen Malaga en La Linea...toen wij dat aan Mirjam Roy en Maureen vertelde, zei Maureen waarom gaan wij niet met z'n allen mee!! Eerst aan Linda gevraagd, die zei ik ga wel zoeken voor en huisje voor 10 personen, ondertussen al een paar gevonden en zoeken toen kwam Linda met dit fantastisch huis, nou ja huis het is een kasteeltje, wij waren gelijk allemaal verlieft!! Linda heeft na een paar keer heen en weer mailen de datum opgegeven de prijs was echt niet slecht en ik laat een paar foto's zien van het mooie authentiek optrekje met tuin en zwembad 600 m2, 4 badkamers, 5 slaapkamers, airco overal, een BBQ, open haard, vaatwasser, koelkast, oven, magnetron enz....

Ik heb de ridder gevonden, op de trap van het kasteel!! ...Truus