♥ Translate in your own language

zondag 27 januari 2013

Relex Zondagje!

Gisteren hebben wij Rafael weer terug naar zijn ouders en zus gebracht!! Op de weg naar Hoofddorp was het weer behoorlijk wit door de sneeuw, vanuit de auto heb ik nog wat foto's gemaakt en een paar van Rafael erbij en een Collage gemaakt. Vanmorgen weer in ons huis alles op zijn plek gezet en gestofzuigd. De sneeuw is gelukkig bijna weg bij ons in de stad de zon schijnt dus smelten maar weer........
Vrijdag bij Marian onze pedicure kreeg ik een cadeautje, een ijskast magneetje uit Madeira, zij gaan daar altijd op vakantie naar toe, erg lief...nogmaals bedankt Marian!   

Nu nog de Collage van de sneeuw en een Merel die bij Linda door de tuin liep op zoek naar voedsel. Klik op de foto voor groter

donderdag 24 januari 2013

Oppassen

a.s. Zaterdag gaan wij Rafael weer naar zijn eigen huisje brengen, Linda is weer zover opgeknapt dat zij wel weer voor Rafael kan zorgen.
Rafael is een heerlijk makkelijk kereltje, bijna 7 maanden en is alles aan het uitproberen, de bijna 2 weken dat hij bij ons was ging echt perfect, de hele nacht doorslapen is natuurlijk voor ons oudjes erg fijn!
Wij zijn regelmatig even bij Linda en Francisco geweest en gisterochtend even op de Skype zijn moeder bewonderd....
Klik op de foto's voor groter
Gisteren is ook de auto van Linda opgehaald hij wordt omgebouwd tot rolstoelauto, ze heeft gelukkig zolang een leenauto, dan hoeft zij Lorena niet meer te tillen maar zo met rolstoel de auto in rijden. Lorena krijgt een nieuwe rolstoel, de speciale buggy van haar is behoorlijk versleten door het bonken en heen en weer wiebelen wat ze doet, morgen moeten Cor en Linda naar het Duinhuis daar is de ergotherapeut en een van de firma waar de rolstoel op haar wordt afgestemd, dus zal ook wel weer even duren voor hij klaar is.
Gisteren geprobeerd om Lorena en Rafael samen op de foto te krijgen maar dat is heel moeilijk;
 
Morgenmiddag ook nog naar de Pedicure, druk druk druk....

  Truus

woensdag 16 januari 2013

Galblaas operatie

De operatie van Linda was een beetje laat, eerst was het ongeveer 13:00 uur maar het liep allemaal nogal uit, uiteindelijk is zij om 14:30 uur geopereerd, om 18:30 was Linda weer terug op de zaal vertelde Francisco, Later op de avond heb ik nog even met Linda gesproken en zij mag morgen middag weer naar huis zij vertelde dat het een enorme grote galsteen was die in de galblaas zat   Galblaas verwijderen 
Ik heb net nog even met Linda ge WhatsAp't en zij stuurde deze foto....... van het eerste Kievietsei!! Niet normaal hé.
Gisteren waren wij naar het Acta, (tegenwoordig naast het VU ziekenhuis) Lorena had een tand die aan de ondergebit al doorkwam maar achter haar melktand, die hebben zij getrokken, Lorena heeft een hele hoge pijngrens...dus geen kik heeft zij gegeven.
Rafael vermaakt zich prima bij ons, hij slaapt lekker door in de nacht. Klik op de foto's voor groter.

dinsdag 15 januari 2013

Sneeuw in Amsterdam

Gisteren was het een nare dag bij de begrafenis van Jan.
Vandaag is het een witte wereld toen ik opstond, vanmiddag komt Linda dan gaan wij eerst met Lorena naar Acta daarna gaat Rafael met ons mee logeren, Linda moet morgen geopereerd worden (galblaas) dus een paar drukke dagen weer voor de boeg, maar wel leuk met ons kleine mannetje.....
Fotocollage van vanmorgen:

Iedereen een fijne week Truus

donderdag 10 januari 2013

Filmpje Lorena en Rafael


Wij hebben drukke weken achter de rug, a.s. Maandag is de begrafenis van Jan, Woensdag gaat Linda het Spaarne ziekenhuis in, haar galblaas moet eruit via een kijk operatie....vanaf Dinsdag krijgen wij Rafael, een paar dagen logeren, Lorena gaat een paar dagen logeren bij het Duinhuis.
Morgen gaan Linda, Rafael en ik nog even een dagje de stad in of iets anders wij zien wel, in ieder geval even weg!!

maandag 7 januari 2013

Overleden †

Na een paar weken vechten tegen zijn benauwdheid is Jan de ex man van Cobi op 75 jarige leeftijd vannacht overleden.
Rust in Vrede Jan,


Truus & Cor