♥ Translate in your own language

woensdag 30 augustus 2006

Gelijkenis!!

Ik heb op internet gezocht om iets te doen met de druiven die ik op de tuin heb,
het zijn er best wel veel maar te klein om zo op te eten en ook wat zuur……..dus ga ik er jam van maken.Ik moet ze nog wel plukken maar dat komt wel als het wat droger wordt.

Vandaag heb ik wat foto’s gemaakt van Lorena, omdat ik nog een foto had van Linda van vroeger en Francisco, vond ik het wel leuk om ongeveer de zelfde opname te maken.

Truus~~~~~~~~Linda ~~~~~~~ Francisco ~~~~~~ Lorena

Roy~~~~~~~~ Dyonne~~~~~~~ Maureen

Klik op de foto’s voor groter………

Dus zoek de gelijkenis? Groetjes Truus, truste

Photobucket - Video and Image Hosting

dinsdag 29 augustus 2006

Woensdag

Dat was even hard werken Zaterdag en Zondag in de tuin, gesnoeid, en van de fluweelboom behoorlijk wat takken weggehaald dus alles weer netjes voor de winter.

Maandag gezellig koffie gedronken bij Sander, José, Julia, Sebas en Finn, s’middags door naar Linda lekker gegeten bij de kids. LORENA is nog steeds verkouden. Zielig hoor die kleintjes als ze zo vol zitten.

Vandaag naar de fysio geweest en ze heeft me behoorlijk laten zweten ……nou doe ik dat gewoon ook al … haha.
Dus we zijn weer helemaal klaar voor om op te passen
Donderdag nacht komen Roy, Mirjam, Dyonne en Maureen weer terug van vakantie op Rhodos
Gaan we zaterdag naar toe om de vakantie verhalen te horen.
Zo het is al weer laat dus zeg ik welterusten van Truus.

vrijdag 25 augustus 2006

Vrijdag

Het is weer bijna om de 3 dagen met Lorena, vandaag zouden we wat na het middageten gaan winkelen maar de regen was zo hevig, dus zijn maar binnen gebleven. Opa is nu boodschappen aan het doen, Lorena ligt in haar wipstoeltje en kijkt vrolijk in de rondte, lacht af en toe.
Francisco komt haar straks om ongeveer 6 uur halen.
Hoop dat het weekend wat droger wordt we gaan maar de spullen op het tuinhuisje winter klaar maken, volgens mij is het nu wel over met die mooie zomer !!!!!
Nog foto’s van vandaag ……………Truus


maandag 21 augustus 2006

Verkouden

Hallo allemaal ,heb niet veel te melden, ben een beetje verkouden, ik geloof dat er veel mensen ziek zijn momenteel, komt vast van al dat water dat naar beneden is gekomen.

Groetjes Truus.

zaterdag 19 augustus 2006

Oppassen

De berichten uit het warme Rhodos zijn al binnen, goed weer, mooi hotel, lekker eten en dus zal het wel een leuke vakantie worden.

Wij hebben weer een paar dagen opgepast op onze kleine Lorena en ze groeit als kool ik heb natuurlijk weer foto’s deze heeft Cor gemaakt !! Wat een grietje al hé.

We gaan het weekend weer een beetje opladen voor de volgende week, tuintje denk ik. Groetjes en fijn weekend iedereen die dit leest!!!!!!


dinsdag 15 augustus 2006

Rhodos

Click for Rhodes, Greece Forecast

Rhodos weer en tijd

Donderdag gaan Roy, Mir, Dyonne en Maureen een paar weekjes lekker op vakantie.
Zo te zien ziet het weer er goed uit lekker warm, geen regen zo als hier in het kikkerlandje.
Geniet er van allemaal en goede vlucht.
Groetjes en knuffels van Opa & Oma

woensdag 9 augustus 2006

filmpje 2006

Photobucket - Video and Image Hosting

Vanmorgen was het niet zo mooi weer,we zouden naar de tuin gaan om op Lorena te passen ,maar het liep een beetje anders.Vanwege de file op de ringweg heeft Linda Lorena naar de kapsalon gebracht en hebben wij haar daar opgepikt, natuurlijk veel bekijks van de klanten.

Op de terugweg besloten we naar huis te gaan het was niet mooi weer en ik vond het een beetje fris. Ze was ook een beetje pieperig en huilerig, ze had maandag op allebei haar boven beentjes een injectie gekregen op het consultatie bureau. En ze was ook flink aangekomen en weegt nu bijna 8 pond. Vanmiddag heb ik dit filmpje gemaakt, leuk hé.



Groetjes Truus

Photobucket - Video and Image Hosting

maandag 7 augustus 2006

dagje naar de Biesbosch

Elk jaar organiseert Jos van de tuin een busreisje van Labeto reizen naar iets leuks.
Wij gaan al een paar jaar mee,nu ook weer. En dit jaar was het een reisje naar leuke plaatjes en dorpjes in Nederland, We gingen via Abcoude, Loenen, Breukelen richting Maas en Waal, waar we koffie en gebak kregen en verder leuke dorpen gezien en in Heusden een molen en jachthaven bekeken. Daarna geluncht in Amerzoden in Brabant. Daarna zijn we richting de Biesbosch gegaan waar we op een grote boot (platbodem) hebben gezeten en hadden een tocht van ongeveer 1½ uur, heerlijk weer maar niet veel van de Biesbosch gezien, de boot is eigenlijk veel te groot want je komt niet in die kleine plekken waar bevers en andere dieren zijn dus helaas, daarna hebben we heerlijk gegeten in Restaurant "Onder de pannen" in Meerkerk bij Utrecht. En kwamen om 9 uur weer aan op de tuin. Volgend jaar weer hopen wij. Groetjes Truus.
Photobucket - Video and Image Hosting

vrijdag 4 augustus 2006

Oppassen

Hier ben ik weer ,
We hebben erg genoten van de kleine Lorena, nou ja klein !! Opa had haar opgemeten en ze is al 53 cm, dus lekker gegroeid, donderdag was het weer niet zo mooi en hebben veel binnen gezeten op het huisje, vandaag was het een stuk beter af en toe de zon en het was ook al weer warm aan het worden. Hier een paar foto’s van de oppassers. Volgende week weer dan de woensdag er bij.


Groeten en fijn weekend Truus