♥ Translate in your own language

woensdag 20 juni 2007

Woensdag

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketAfgelopen maandag kreeg ik de uitslag van de MRI scan te horen en het is inderdaad een kapotte MENISCUS we gaan zaterdag 30 juni naar Spanje om daar een echte Spaanse bruiloft mee te maken van een nichtje van Francisco, en zijn dan 14 Juli weer terug. Maandag 16 Juli gaan ze dus een kijk operatie doen en kijken ze wat ze kunnen zie filmpje.

Gisteren was het weer een dag met een gaatje…..we zijn eerst met Linda mee geweest om haar nieuwe auto op te halen, heen in de oude en terug de nieuwe wat is ie mooi hé Linda, veel plezier er mee.

Toen we thuis waren hebben we gegeten en zijn toch nog even naar de tuin gegaan, het was nog lekker weer ongeveer half 11 op weg naar huis dacht ik opeens ik moet Cobi even bellen om iets af te spreken voor Woensdag, toen ik belde was het niet goed met haar ze had zaterdag al verteld dat haar enkel en been een beetje dik was, maar nu kon ze er niet meer op staan en was heel dik zij ze.
We zijn maar gelijk doorgereden en hebben besloten om naar eerste hulp OLVG te gaan, Cor heeft haar op zijn nek genomen (lach niet) zo erg was het, we waren er om 11 uur en het was niet erg druk maar eenmaal binnen wachten en nog eens wachten na wat bekijken en alle ziektes door genomen te hebben werd al gauw gezegd dat het een TROMBOSEBEEN is, en moesten toen op de Internist wachten Cobi heeft voor haar hart al bloed verdunners maar voor een trombosebeen was het te weinig dus kreeg een injectie. De internist heeft een afspraak gemaakt voor van middag om een echo te maken en dan terug naar de internist dus dat gaan we vanmiddag nog even doen, en nog even er tussendoor we lagen om 3.00 uur vannacht in bed dus zijn aardig duf. Lorena is ook hier en is lekker rustig gelukkig. Groetjes Truus

Geen opmerkingen: