♥ Translate in your own language

donderdag 11 augustus 2011

Het Weer
Photobucket
PhotobucketAls je naar de buienradar kijkt word je er niet vrolijker van! Linda gaat volgende week met gezin naar haar schoonmoeder in Spanje, eigenlijk gaan ze naar een huisje die hebben zij gehuurd en komt schoonmama Lourdes erbij, het is tussen Malaga en La Linea in, natuurlijk gaan zij nog naar het graf van Schoonpapa Francisco. Gisteren waren wij met Linda naar de Gynaecologe, na de behandeling met Clomid en een temperatuur lijstje om te zien wanneer de eisprong is en wat bloed prikken, is er nog niets bijzonders te melden, de Gynaecologe heeft nu een dubbele dosis Clomid voor geschreven, dus na de vakantie moet Lin terug. Dan start zij met het innemen van Clomid op dag 5 t/m 9 van de cyclus. Ondertussen kan men via een echo volgen hoever de eicel al gerijpt en krijgt zij een injectie met het middel Pregnyl en kan het tijdstip van de eisprong vrij nauwkeurig bepaald worden (dus hard werken) weer spannend.
Photobucket
Mirjam voelt zich nog steeds K&$?@# de wond is nog steeds een groot gat, hier nog een berichtje van Mir van haar Hyves gekopieerd.
ben net gebeld en de 19e moet ik naar oncoloog-internist. nog even spannend dus. vanavond word wond gespoeld met catheter en gaat er een soort spons in. omdat er ook van binnen een groot gat zit en er nu beslag op zit wat de genezing belemmerd. eerst werd het met de douche gespoeld en gingen er vette gazen in. baal erg en vindt het heel eng maar moet er doorheen. verpleegkundige die 2x per dag komen zijn wel heel erg lief gelukkig. hoop zo dat het snel geneest!
Photobucket Mirjam Hou je taai!! Pa en Ma

Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen: