♥ Translate in your own language

donderdag 22 november 2012

High Tea in Dordrecht

Gisteren was ik met Linda en kleinzoon Rafael naar Dordrecht, ik had nog voor mijn verjaardag een High Tea tegoed dus op naar Dordrecht. Het was behoorlijk koud en Rafael moest een flesje dus eerst een bakkie gedronken, wij kwamen bij de Hema terecht. De High Tea was om half 2. Het was een grote eetzaal.....Lin had het besteld via vakantieveilingen, het blijkt dat je bij deze High Tea in Gary's Tearoom voor kinderen van 0 tot 6 jaar € 10,95 moet bij betalen!!! Staat in de voorwaarden werd ons gezegd dus moest Linda voor een kind van 20 weken toch € 10,95 betalen echt belachelijk. Maar ja wij hadden een rit van dik één uur gereden......dus betalen!! Iedereen  moest schijnbaar gelijk beginnen want Cary ging eerst een onsamenhangend verhaal vertellen over High Tea (haast niet te verstaan) Ik moet zeggen sommige dingen waren wel lekker vooral de scones met clotted cream en jam was heerlijk.
Klik hier voor Recensies van Gary's daar staan nog meer verhalen van de gasten! Maar de foto's zijn mooi toch?
Daarna zijn wij nog Dordrecht in gelopen, een hele leuke binnenstad, maar door de regen toch niet alles gezien! Volgende keer maar.....Fijn Weekend

4 opmerkingen:

Wiesje zei

Ik ben een poosje geleden met mijn vriendin ook bij Gary's geweest. Vond de high tea wel lekker maar indd dat verhaaltje had voor mij ook niet gehoeven.
BE-LA-CHE-Lijk dat je voor die kleine moest betalen echt te idioot voor woorden!
Maar leuk dat je toch nog genoten heb van Dordrecht!

Anoniem zei

Dag Truus,

Hele mooie foto's en het ziet er wel lekker uit allemaal. Inderdaad wel erg vreemd dat je voor zo'n klein mini mensje zoveel geld moet betalen... ^|^

Groetjes en een dikke kus,

Marry

ღTruus zei

Ja een beetje vreemd idee om zo een restaurant te runnen, kinderen van 0 t/m... laten betalen, oké dat je voor kinderen moet betalen, maar baby's!!! Linda heeft ook nog een mail gestuurd naar Vakantie veilingen, die zeiden dat het niet van hun af kwam! En Gary vertelde dat het is samenwerking met vakantie veilingen was.....belachelijk eigen regeltjes.

Anoniem zei

Jullie zijn niet de enige die zich verbazen over het betalen voor een kind dat niet deelneemt aan de hightea
Kijk naar dit fragment van trosradar:
http://www.trosradar.nl/uitzending/archief/detail/aflevering/30-09-2013/douche-garys-tearoom/