♥ Translate in your own language

zaterdag 28 augustus 2010

Filmpje Lorena

Dit Filmpje kreeg ik van Linda, van onze bijzondere kleindochter Lorena, het filmpje laat zien dat ze als ze haar handjes aan het rekje vasthoud zij toch een tijdje kan blijven staan, geweldig hé! En op haar manier kletst zij aardig mee met het filmpje van Dora. We blijven hopen. Klik op de pijl in het midden, en geluid aan!


groetjes Truus

vrijdag 20 augustus 2010

Sail Amsterdam 2010

Wij wilde eigenlijk Donderdag al naar de intocht van IJmuiden gaan om naar alle tall ships gaan kijken, maar ja het zou heel erg druk worden en Cor moest 's middags naar het AMC voor controle, dus durfde het toch niet aan om te gaan, anders zouden we vast komen te zitten in het verkeer. Dus zijn we vanmorgen gegaan, ik had via vakantie veilingen voor een leuk prijsje geboden, 2 uur met 20 mensen in een sloep een tocht over het IJ, 10 uur waren wij voor het Centraal ingestapt, het was schitterend weer en de drukte viel toen nog wel mee. Voor ons was het de eerste keer dat we naar Sail zijn geweest, eigenlijk nooit geen tijd gehad. Wat een boten en bootjes, een heel gezellige drukte was het op her IJ, en de ruim 2 uur durende boottocht was echt een succes!!

En natuurlijk veel foto's gemaakt, jammer dat we ze niet hebben zien varen.


zondag 15 augustus 2010

Appeltjes

Appelbloesem 28 April '10

Het resultaat 14 Augustus '10

Truus

vrijdag 13 augustus 2010

Helmond

Photobucket Wat een mooi weer hebben wij gehad, wij waren 3 dagen weg en 2 nachten in het prachtige Hotel Golden Tulp in Helmond Helmond is een leuke stad met veel terrassen en winkels. Maar we zijn ook naar Eindhoven geweest, in Veldhoven zijn we naar Papegaaien Park geweest erg leuk. We zijn ook naar Den Bosch gegaan en naar binnen in de Sint Jan, wat een prachtige kerk, daarna nog even in Culemborg, in plaats van Leerdam glas museum, (jammer dat het niet doorging.)

Beneden een impressie van Helmond!

Groeten Truus

zaterdag 7 augustus 2010

Bramen Jam

Eergisteren hebben wij voor de tweede keer bramen geplukt bij de volkstuintjes, dit jaar waren er heel veel, Maandag hadden we al geplukt en jam gemaakt, die was zo lekker dat we nog een keer zijn gaan plukken, Maureen Cor en ik gewapend met plastic handschoenen aan hebben we weer ongeveer 1 kilo geplukt! Gisteren zijn Maureen en ik naar de Albert Cuypmarkt geweest, gelukkig was het droog, en gisteravond hebben we Maureen weer naar huis gebracht, wel een druk weekje maar erg gezellig hé Maureen?
Hier wat foto's:


donderdag 5 augustus 2010

Duinrell

Dinsdag waren wij al vroeg op weg, Maureen is bij ons logeren en zouden wij naar Duinrell gaan, het was prachtig weer, wij hebben Linda en Lorena ook mee genomen dus werd het een gezellig dagje. Toen wij aankwamen was het nog niet zo druk, de wachttijd viel erg mee, ik ben nergens in geweest, het was een mooi gezicht van af een bankje met Lorena, Cor is ook bijna overal in geweest, ik heb een "paar"foto's gemaakt, en een filmpje van de achtbaan, dus geniet mee:

zondag 1 augustus 2010

Van alles wat

Photobucket Afgelopen Vrijdag waren wij naar het OLVG, Cor had een afspraak met een verpleegkundige voor een Pre-operatief onderzoek, wij waren in de wachtkamer, het was wel druk, op een gegeven moment kwam er een man met een rolstoel binnen en een andere man erachter, misschien zijn zoon, ik weet het niet, hij melde zich en je moet meestal een formulier invullen, de juffrouw achter de balie zei…. u moet nog een formulier invullen…dus de zoon begint met voorlezen en de oudere man in rolstoel met been omhoog, melde steeds…ja of nee….., op een gegeven moment zei hij… en heb je wat aan je hart (Amsterdams) direct antwoordde hij… ja een gebroken hart…..iedereen keek elkaar aan in de wachtkamer en moest eigenlijk wel lachen, het werd steeds grappiger met de antwoorden van hem, toen vroeg zoon lief…..en heb je een gebit of plaatje en hij zei…..nee, maar wel een plastic eethoek! Nou je kon mij weg dragen, Cor ook, iedereen lag in een deuk, wat een droge. Toen moesten wij naar binnen, alles doorgenomen nog een hartfilmpje en we konden ongeveer een datum zeggen, dus word het ongeveer half Oktober dat Cor een nieuwe knie krijgt.

Gisteren was Maureen gekomen, ze blijft bij ons logeren, vandaag waren wij naar Batavia stad geweest, in Lelystad wij waren daar nog nooit geweest, heel veel kleding en schoenen winkels, wat foto's hieronder: