♥ Translate in your own language

vrijdag 7 oktober 2011

Het Weer in Nederland

Dit is het beeld voor het komende weekend, niet leuk maar volgens de berichten is het een paar dagen knudde. Wij zijn van plan om lekker thuis te blijven filmpje kijken. Wat gaan jullie doen?



Van de week was ik naar de oogarts, ik had namelijk last van een waas of wolkjes voor mijn rechter oog (nog steeds hoor) na wat onderzoeken was de oogarts er achter wat er aan de hand is, het is Achterste glasvochtloslating lees wat het is. Verder heb ik gelijk foto's laten maken van mijn schouder in het OLVG, ik heb al zeker ongeveer 15/20 jaar last er van, ooit cortisonen injecties gehad bij het van Bremen instituut maar daar kon ik niet tegen, dus eigenlijk zei de arts toen ik kan verder niets doen. Ik vroeg aan de dokter misschien hebben ze inmiddels andere methodes om het allemaal te verlichten, nu heb ik volgende week Woensdag een afspraak bij de Orthopeed in OLVG.

Toch nog een fijn weekend

Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking:

Albert y Mara zei

Wij willen je niet jaloers maken, maar bij ons in Iznájar waar we nu vertoeven is het vandaag 25 graden en morgen ook. Wat een verschil met jou. We blijven dan ook zeker niet thuis en gaan door met leuke tochten maken in de omgeving met onze huurauto. Wij wensen je toch een goed weekend ondanks deze matige weersvooruitzichten.
Saludos
Mara