♥ Translate in your own language

vrijdag 11 november 2011

Sint- Maarten 2011

Image and video hosting by TinyPic

Het Sint-Maartenfeest wordt op 11 november, of soms de avond ervoor, gevierd in sommige streken van Vlaanderen, Noord-Frankrijk en Nederland.

Het is de naamdag van Martinus van Tours en wordt ook wel "keuvelen", Sint-Martinus, Sinter Merte of Sinte-Mette genoemd. De invulling die aan dit feest gegeven wordt verschilt van streek tot streek.


Afgelopen Woensdag waren wij naar Heemskerk, vrienden uit de tijd "Australie" Diny en ik werkten toen in Adelaide bij Phillips, zij zijn terug gegaan naar Nederland en wij later ook. Het contact is altijd gebleven, vooral naar het strand Wijk a Zee (tent met vlaggetje) met de hele groep, en op de camping in Culemborg, de kids en kleinkids zijn groot geworden. Ik had nog wat oude foto's en nieuwe van van de week, het was een gezellige dag, de kids kwamen ook even gedag zeggen. Hier maar weer een slideshow van gemaakt:Iedereen een fijn weekend,

Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking:

Albert y Mara fotolog zei

Altijd weer leuk zulke flashbacks, alleen zeggen ze jou meer dan ons. Geeft niet, we hebben met plezier gekeken. Misschien volgende keer in een Picasa album met onderschriften die de beelden verduidelijken.
Fijne zondag toegewenst Truus.
Tot blogs.