♥ Translate in your own language

zondag 4 februari 2007

Weekend

Photobucket - Video and Image HostingZondag was een gezellige dag geworden, natuurlijk Ajax.... dus de mannen waren héél blij dat hun cluppie had gewonnen. We kregen nog een verrassing van de kids een foto die met oud en nieuw op Gran Canaria is gemaakt en is op schildersdoek geprojecteerd en is net een schilderij, héél erg mooi we zullen er een lijstje om laten maken.
Ik heb vanmorgen met Tom gesproken, we hoorde dat hij en Bep vorige week een verschrikkelijk auto ongeluk hebben gehad maar ook vreselijk veel geluk hebben gehad, ze zijn door een vrachtauto (dode hoek) aangereden en rond getold en in de berm gekwakt wonder boven wonder kunnen ze het navertellen hun auto is totaal loss Bep haar gezicht is bont en blauw, van de week maar even naar Almere om een bloemetje te brengen.
Vanmorgen met Cobi bloed geprikt en vanmiddag belde ze terug dat ze morgen weer chemo krijgt dus morgen dagje OLVG.
Vanmiddag toch nog even geschilderd alle plinten en duurposten op zolder, dan kan Cor morgen behangen, de renovatie gaat nu eindelijk sneller ze zijn op het dak bezig, en hebben de balkons gesloopt en de nieuwe liggen al beneden, afwachten maar weer.
Groetjes Truus
Gezeligge_avond

Geen opmerkingen: