♥ Translate in your own language

maandag 22 december 2008

Kerst boodschappen

Zaterdag zijn we naar winkelcentrum noord geweest, en hebben we flink wat boodschappen gedaan en naar V&D binnen geweest, gezellige winkel altijd, buiten liepen er verschillende muziek bands een met kerst pakken aan en de andere uit de oude doos rond 1900, erg leuk.

Zondag zijn we nog naar de Makro geweest, het laatste beetje boodschappen gehaald voor de Kerstdagen.
Morgen ochtend gaan we naar Haarlem dan heeft Lorena kerstfeest op school, Opa's en Oma's mochten ook komen. Daarna gaan we naar Bloemendaal, we gaan even kijken waar Lorena naar toegaat voor één dag in de week, het is dus niet zoals Baloe waar de fysio en andere therapieën aanwezig zijn.
Linda was vandaag weer opgebeld door de geneticus van de VU, maar er is tot op heden nog steeds niets gevonden bij Lorena wat kan uitwijzen wat er nu met haar aan de hand is, geen Syndroom of zo.... niets, zij wil nu ook van Linda en Francisco bloed afnemen en dan kijken of er bij hun iets te vinden is dat wat meer duidelijkheid geeft, dus nog meer onderzoeken. In Januari wil zij weer met kinderarts en geneticus en neuroloog een afspraak maken om Lorena weer te bekijken en alles te bespreken enz..... dus wordt vervolgd.

Geen opmerkingen: