♥ Translate in your own language

woensdag 10 september 2008

Update

Photobucket - Video and Image HostingVandaag een update van de zandbak voor de deur, die betonnen kruizen die ze geplaatst hebben en daarna gevuld met aarde zouden boombakken zijn!!! Iedereen vraagt zich af wat de bedoeling is ..... als daar de bomen inkomen dan moeten ze eerst weer de aarde uitgraven denk ik dan, en waar komen de parkeerplaatsen, en het fietspad ik weet het niet. Het deel even zijde tot de Vrijheidslaan moet eind Oktober klaar zijn. Dan beginnen ze na de feestdagen met de oneven zijde, hier weer wat foto's tot vandaag.

Afgelopen Zondag waren we naar het Flevo ziekenhuis in Almere geweest, Tom ligt daar omdat hij hele hoge koorts had en dikke voeten, eerst hadden ze gezegd dat het Jicht was, maar het blijkt een botsontsteking te zijn, nu heeft hij een infuus met antibiotica voorlopig 2 weken, dus maar afwachten.

Photobucket - Video and Image Hosting

Nog een paar dagen dan zijn Linda, Francisco en Lorena weer terug van vakantie, Ik heb ze af en toe wel gezien en gesproken via de webcam, maar is toch anders, even die kleine knuffelen, het is zo'n schatje. Photobucket - Video and Image Hosting

Groetjes Truus

Geen opmerkingen: