♥ Translate in your own language

donderdag 29 mei 2008

Verjaardag Gé 2008

Photobucket - Video and Image Hosting Gé was afgelopen Dinsdag jarig, gezellig dagje geweest, we waren met een klein groepje, Gé haar zus en zwager, Cor en ik, Linda Francisco en Lorena, en Fred natuurlijk.Gé was pas geopereerd dus moest het even rustig aandoen. Eigenlijk moest zij Vrijdag terug voor de uitslag, maar de dokter belde dat ze woensdag al moest komen, je gaat natuurlijk wel denken waarom vroeger……Woensdag belde Fred mij dat de uitslag niet goed was en dat Gé geopereerd moet worden en dat haar blaas er uit moet, ik schrok behoorlijk. Gé loopt al geruime tijd bij het ziekenhuis en dan moest er om de zoveel weken haar blaas gespoeld worden, met van die gemene chemo troep, maar het heeft dus niet geholpen. Vrijdag word er een MRI Scan gemaakt, en volgende week woensdag dan moet zij met de hele medische papierwinkel naar de VU en horen we meer, wordt vervolgt….


Met Wil was ik woensdag mee naar de kliniek voor de uitslag van de MRI Scan voor haar schouder, voor Wil ook wéér een operatie de zoveelste, haar knie gaat prima. Net voor haar knie operatie is zij gevallen en was haar arm uit de kom en heeft zij lang met een speciale mitella gelopen, nu met de revalidatie en fysio lukt het niet om de kracht terug te krijgen, de MRI uitslag geeft aan dat er een spier gescheurd is dus……weer onder het mes, maar zij gaat eerst met vakantie.

Dan hoorde ik vorige week dat Nettie van haar fiets is gevallen en dat zij een flinke gecompliceerde enkelbreuk heeft, met de ambulance naar OLVG gebracht en toen geopereerd, zij mag er niet op staan en toen ik haar belde had zij verschrikkelijk veel pijn, inmiddels is er weer ander gips om maar mag de komende 6 weken er niet op staan dus best heel naar allemaal wordt ook vervolgt…….

Maar ik ben er nog niet, vandaag had ik Tom aan de telefoon en die had ook een verhaal over Ben, Auk en Ben zijn goede vrienden Ben zit al jaren in een rolstoel na een heel erge hersenbloeding, maar kortgeleden had hij erge pijnen in zijn been na een tijdje ontdekte de artsen dat zijn bloed niet goed was, het bleek leukemie te zijn, op zijn leeftijd is daar weinig aan te doen, maar hij krijgt nu om de paar weken nieuw bloed en dat helpt, Tom vertelde dat dat hij weer zo’n pijn had in zijn been, dus naar het ziekenhuis gegaan en zij ontdekte dat hij een bacterie in zijn been heeft, morgen even bellen met Auk….

Met Cor gaat het gelukkig wel langzaam beter, De trombose arts en huisdokter hebben geen bezwaar dat hij met vakantie gaat, dus zondag over 1 week gaan we naar Kos. We krijgen een formulier mee met gegevens die we daar aan een dokter moeten geven en die kan dan bloed prikken en door mailen naar Nederland en dan hoort Cor daarna hoeveel pillen of injectie hij moet nemen, het is er momenteel 33 graden op Kos.

Photobucket - Video and Image Hosting Truus

Geen opmerkingen: