♥ Translate in your own language

donderdag 5 juni 2008

Vrijdag

Photobucket - Video and Image Hosting

Hallo hier ben ik weer, een update van de vorige berichten.Gé is inmiddels weer helemaal onderzocht, nu in het Vu ziekenhuis, en dat haar Blaas er uit moest wisten we al maar nu heeft zij gehoord dat ook haar baarmoeder er uit moet (uit voorzorg) heel naar allemaal, over ongeveer 4 weken word zij geopereerd. Photobucket - Video and Image HostingGé.

Cor en ik waren Woensdag in het OLVG bij Hematologie, de arts vroeg hoe het ging met zijn trombose been, Cor werd onderzocht en de arts keek ook naar zijn prostaat, hij moest ook long en hartfoto’s laten maken en zou vandaag gebeld worden, en de uitslag was ok alles goed, en hij moet over 4 weken terugkomen. Vanmiddag belde ook de Trombose arts en die had ook al goede berichten hij hoeft gelukkig niet meer te injecteren, alleen nog bloedverdunners slikken en natuurlijk een kous dragen voor 2 jaar, dus we kunnen Zondag met een gerust hart op vakantiePhotobucket - Video and Image Hosting.

Lorena was vanmiddag na haar middagslaapje een beetje koortsig Photobucket - Video and Image Hosting ik hoop niet dat ze erg ziek gaat worden, Zaterdag heeft zij nog een verjaardags feestje!!

Truus.

1 opmerking:

Lorena zei

Geplaatst op 6 juni 2008 at 08:21
Hoi oma, ik heb nog wel een beetje koorts maar ik kom toch naar je toe hoor !! ik heb goed geslapen en veel dorst, eten heb ik geloof ik niet zo’n trek in…
tot zo XXX Lorena