♥ Translate in your own language

woensdag 3 september 2008

Van alles wat

Photobucket - Video and Image HostingVandaag eindelijk een rustig dagje, lekker thuis gebleven en wat dingen gedaan die de laatste tijd zijn blijven liggen. Het weekend was het lekker weer en daar hebben we ook van genoten, zaterdag waren wij bij Roy en Mirjam, Cor heeft samen met Roy het dakje van de uitbouw vernieuwd, daarna hebben we lekker gebarbeqnoeit, echt lekker. Hier de Slideshow, ook van Maureen handballen.


Even vertellen over Mirjam haar moeder, vorige week was zij opgenomen weer in het ziekenhuis ze was heel moe en voelde zich behoorlijk ziek, iedereen was bang dat de kanker weer terug was, ze heeft verschillende onderzoeken gehad CT scan hapjes uit de slokdarm enz. Ze hebben gelukkig geen kanker gevonden maar moet nog wel Prednison slikken voor de ontstekingen, voor iedereen een opluchting.

Nettie heeft ook nog een lange weg te gaan, de stellage is vorige week weg gehaald en ze kreeg gips, deze week was zij terug in het OLVG en mocht zowaar het gips er af blijven, wat een opluchting voor haar, nu hard werken met de fysio.

Nu hebben we ook nog Tom er bij, hij ligt momenteel in Almere in het Flevo Ziekenhuis , Tom had hoge koorts en dikke benen hij heeft nu JICHT er bij. Ik hoorde van Paulien dat hij 6 weken moet blijven en krijgt infuus met antibiotica.

Wil moet over 2 weken weer terug naar de orthopeed en hoopt eindelijk ook van alles af te zijn, haar schouder gaat heel langzaam vooruit, misschien eindelijk weer naar haar eigen huisje!!

Linda Francisco en Lorena Heb ik veel contact mee,(zijn met vakantie in Spanje) haar schoonouders hebben nu ook een laptop dus ook internet en een webcam, dus zitten we af en toe met haar te kletsen via msn.
25 September moet Linda met Lorena naar de kinderneuroloog.
Ik kreeg een schattig filmpje van haar en heb hem op YouTube gezet, dus kijk goed!!

Photobucket - Video and Image Hosting
Iedereen een fijne Donderdag!!
Truus

Geen opmerkingen: