♥ Translate in your own language

maandag 24 november 2008

Gran Canaria 2008

Photobucket - Video and Image Hosting Hallo allemaal, a.s Woensdag gaan wij een weekje naar Gran Canaria, Playa Taurito, het weer is er momenteel ongeveer 20 graden en bewolkt, maar ja het is nog niet Woensdag.
We vliegen heel vroeg en zijn dan om 10 uur op Gran Canaria.
Vorig jaar Kerst waren we met ze allen ook naar La Taurito, maar dan het hotel aan de overkant.

Wat was het een koud het weekend hé, vrijdag waren wij op de verjaardag van Francisco en heb nog leuke foto’s gemaakt. Klik op de foto voor groter.

Gisteren waren de kids en kleinkids weer bij ons (even gedag zeggen), Ik had de cheesecake gemaakt waar ik de vorige keer het recept al van had opgeschreven, heel erg lekker Mmmmm…en makkelijk te maken!!! Kleine Lorena was behoorlijk ziek gisteren, vanmorgen toen ik belde had ze ruim 39 graden koorts zielig hoor die kleintjes als ze ziek zijn.

Photobucket - Video and Image Hosting

Nou lieve mensen ik denk niet dat ik van de week nog iets ga schrijven, ik druk met pakken en Cor mag koffers dragen.

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

2 opmerkingen:

Marry zei

op 25 november 2008 at 00:01
Dag Cor en Truus,
Wij wensen jullie een hele fijne vakantie en we hopen op mooi weer voor jullie en Cor….houd Truus in de gaten als ze een kalkoen gaat bestellen. Je weet maar nooit.
Groetjes van de Timmertjes.

@ Truus zei

op 25 november 2008 at 11:44
Bedankt Marry,
het weer is volgens mijn ticker niet mooi vandaag bewolkt en regen………..maar morgen is het anders, Cor lust geen kalkoen hahahaha jammer hé!!!
Groeten Truus