♥ Translate in your own language

zondag 9 november 2008

Bijna Sinterklaas

Photobucket - Video and Image Hosting Hallo allemaal, lekker Zondagje gehad, ik wel hoor, Cor was met Roy naar Ajax en ik heb wat dingen gedaan die nog steeds gedaan moesten worden, lekker kippensoepje gemaakt.
Nettie belde vanmiddag, het gaat gelukkig weer een klein beetje beter met haar, ik ga weer snel een bakkie drinken bij haar. Zij vroeg nog over haar kaart, toen ik 65 was geworden heb ik een kaart gekregen die zij zelf heeft gemaakt, ik moet zeggen hij is prachtig maar ik heb vergeten om hem aan jullie te laten zien op mijn weblog, stom natuurlijk maar ik heb na mijn verjaardag de griep gekregen en ben het domweg vergeten …dus ik ga hem nu plaatsen.

Klik op de foto voor groter!

Mooi hé, knap gemaakt hoor Nettie.


Photobucket - Video and Image Hosting

Nu gaan we het hebben over Sinterklaas op
DEZE WEBSITE kan je zien hoeveel dagen het nog duurt voordat hij aankomt!!! En natuurlijk hebben ik weer Het Sinterklaasjournaal voor de liefhebbers, met Diewertje Blok.

Photobucket - Video and Image Hosting Groetjes en fijne avond, Truus.

1 opmerking:

Nettie zei

op 9 november 2008 at 23:17
Hoi Truus leuk dat je hem alsnog geplaatst heb vind de kleuren mooi op de web uitkomen.En geinig die rijmpjes over Sint Maarten.Zo te zien heb je weer erg je best gedaan en oh ja ik ben naar Intratuin geweest knap toch alleen lag zondag wel op apegapen maar oefenen dat moet. Tot gauw groetjes Nettie