♥ Translate in your own language

woensdag 7 januari 2009

Donderdag


Alweer een weekje in het nieuwe jaar, wat zal het jaar nu brengen, natuurlijk voor de zoveelste keer "lijnen" na al die vreetdagen, maar ja de verjaardagen komen in heftige maten op ons af……dus we zien wel.
Morgen word het een raar dagje, eigenlijk zou ik met Wil meegaan naar het ziekenhuis "pijnpoli" voor een injectie in haar knie, onder narcose, maar Linda had een telefoontje gekregen van de kinderarts om te komen (ook de 8 ste) de Geneticus wilde Lorena zien, dus heeft Wil haar vriend Sjaak gevraagd om met haar mee te gaan, gelukkig had hij tijd, nu kan ik met Linda mee, om mee te luisteren wat de artsen nu gevonden of niet gevonden hebben!
Er was nog een probleempje Cor moet ook de 8ste naar de tandarts voor de eerste keer happen voor nieuw gebit, en is de hele dag zijn boven gebit kwijt, ‘s middags kan hij het weer halen, dus………lekker gezicht de hele dag zonder gebitje!

Marry uit Drenthe wens ik sterkte voor morgen, ik bel je morgen avond.
Volgende week 17 Januari gaat Maureen met ons mee naar Drenthe op visite bij Marry, Roel en Maroe, we verheugen er ons al erg op.

Groeten Truus

Geen opmerkingen: