♥ Translate in your own language

donderdag 9 juli 2009

Vrijdag

Ik ben er weer, morgen alweer bijna weekend, we zijn alweer bijna een week terug uit Cochem in Duitsland. Ik heb geen tijd gehad om wat te schrijven op mijn log, druk druk druk natuurlijk wassen en strijken
Dinsdag zijn we naar het Spaarne geweest met Lorena naar de kinderarts, die haar nog wilde zien, het was een gesprek waar totaal niks in zat, eigenlijk komt het er op neer dat ze niets meer voor Lorena kan doen en het niet meer weet wat te doen, ze hebben alles gedaan!!! Maar toen we zeiden dat er nog niet een MRI scan was gemaakt zei ze doodleuk, ik denk dat daar ook niet veel uit zou komen, ik zei maar als je dan niet die MRI scan laat doen dan kan je toch niet weten wat er in haar koppie is! Toen zei ze....nou ja als jullie dat dan zo graag willen kan ik wel zorgen dat het in Hoorn gebeurd onder narcose, Linda zei toen dat heeft geen zin meer we hebben al een afspraak lopen in AMC bij Emma Kinderziekenhuis voor een second opinie. Linda moest nog wel een afspraak maken voor over een half jaar.
Woensdag morgen moest ik naar de diëtiste, en 's middags zouden we naar de pedicure gaan, op de elektrische fietsen, en daar ging het even mis, ik ging voor op de fiets, Cor volgde en ik hoorde wat achter mij (Cor reed over een plastic flesje) ik keek om en toen lag Truus op de grond......even weg geweest heb ik begrepen, vlak naast ons bij de kapper voor de deur, daar kreeg ik gelijk hulp, ze hadden al de ambulance gebeld, die was enorm snel bij ons, ik was op de zijkant van mijn hoofd terecht gekomen net naast mijn oog het meisje van de kapper gaf gelijk een zakje met ijsklontjes, en een stoel, kon ik even zitten, de fiets lag op mij, de ambulance mensen namen mij even in de auto, wat vragen stellen adres enz. hij dacht dat ik een lichte hersenschudding had. P1150891Ik ben wel blauw aan het worden maar het valt allemaal gelukkig mee.
Vanmorgen met Cor naar AMC naar de Cardioloog geweest, alles goed zover, hij moet in Okt. inspannings-oefeningen doen en 24 uur met een kasje lopen voor de hartritme storingen. Duitsland was heel gezellig, mooie appartementen, het was behoorlijk warm aan de Moezel, ook flink onweer geweest. Ik heb natuurlijk foto's gemaakt, hier onder een slideshow.


daar staan nog meer foto's en filmpjes op ook nog van de Eemhof en nu van Duitsland Cochem.

Truus

Geen opmerkingen: