♥ Translate in your own language

donderdag 20 augustus 2009

Hittegolf?

Vandaag ben ik niet naar het tuinhuisje, veel te warm voor mij, ze voorspellen een hoop ellende regen, storm, hagel, misschien sneeuw! Haha, Ik zit heerlijk bij de airco en mijn ventilatortje Heerlijk!!

Afgelopen maandag was Linda met Lorena naar Triversum het was het enige wat de kinderarts nog voor Lorena kon doen, wij hadden een vage hoop dat ze misschien iets van Autisme zouden vinden…………maar we ontdekken dat Lorena al een tijdje soms vreselijk scheel kijkt, is natuurlijk "grappig" maar die psycholoog vond dat het misschien iets te maken heeft met epilepsie, Linda had gisteren een telefonische afspraak met de kinderarts van het AMC, dus heeft zij dat aan haar verteld, nu heeft ze een afspraak na de vakantie( Linda, Francisco en Lorena gaan naar Spanje) eerst naar de Metabole arts waar wij al eerder waren in AMC en er gaat ook een EEG van Lorena gemaakt worden en nog naar een oogarts, dus er is weer van alles gaande!! Cor is net thuis gekomen, hij was toch nog even naar tuinhuisje gegaan, maar het is afgrijselijk warm, in huis is het beter, verder weinig te vertellen dus ga zo lekker achter de naaimachine kleding verkleinen van mij, Mijn lijn gaat goed nog een paar onsjes dan ben ik 15 kilo afgevallen, mooi toch, allemaal een fijne dag.

2 opmerkingen:

Lin zei

20 augustus 2009 at 14:44

pffff warrummmmmmmmm heb ook de airco aan en ben de koffers al een beetje aan het doen….pffff smilys doen het niet !! moet een code invoeren dan ofzo…probeer zelf maar
XXX Lin

M@m zei

20 augustus 2009 at 15:53

het is niet zo moeilijk hoor copieren en plakken met de code