♥ Translate in your own language

vrijdag 28 augustus 2009

Koninklijk Theater Carré

Amsterdam_carre_fotograaf_frank_gre

Zaterdag 29 Augustus, hebben we kaartjes voor de voorstelling van 14:00 uur, het is nog maar 2 dagen dus nog net op tijd.
Het Amsterdamse theater Carré is de hele maand
augustus het domein van ‘the greatest circus party of the year’: Ellen ten Damme rocks the circus Cirque Stiletto. Zij zal tijdens het Wereldzomerfestival in Carré het middelpunt vormen van een speciaal rondom haar gemaakte circusshow, exclusief voor dit theater gemaakt. Nog nooit stond ze met een grote serie shows in Carré.

Cirquetop_2
Ellen ten Damme is een getalenteerde zangeres, actrice en songwriter met een grote liefde voor het circus. In haar shows loopt ze op haar handen: nu kan ze haar passie uitleven. Cirque Stiletto wordt een huwelijk tussen het oude en het nieuwe circus, waarin Ten Damme typetjes neerzet als Blondie, Nina Hagen, Marlène Dietrich en Marilyn Monroe. Haar eigen lied ‘Durf jij’ is in deze show wel heel toepasselijk. De regie is in handen van de ster, Stanley Burleson tekent voor de choreografie en de vormgeving en kostuums zijn van Musical Award winnaar Jan Aarntzen. Spannend, shockend en sexy. Met internationaal bekroonde circusacts, sensationele dansacts en live orkest. Nog nooit was circus in Carré zo cool, aldus de aankondiging. Het theater heeft de afgelopen 25 jaar een wereldnaam verworven met haar traditionele Wereld-kerstcircus.


Truus.

Geen opmerkingen: