♥ Translate in your own language

zondag 9 augustus 2009

Laan BBQ 2009

Vorige week Zaterdag hadden we weer een Laan barbecue, dit jaar waren we met 19 personen, Cécile en ik hebben s'morgens de boodschappen gehaald heerlijke dingen wat hapjes voor s'middags, vlees en kip en de vruchten salade a la Truus, lekkere vlaai voor bij de koffie enz…de anderen hadden het pad mooi gemaakt vlaggetjes, tafels stoelen en de nodige dingen voor de barbecue.
Hier zijn de foto's:
Fotoalbum het weer was fantastisch, we hebben tot zeker middernacht buiten kunnen zitten.
De rest van de week was het te warm om iets te doen, Maandag waren wij naar Jan en Ans in Haarlem met Connexxion, haar flatje bewonderen, het is bijna klaar, het ziet er schitterend uit en mooi uitzicht prachtig. Cor moest Woensdags naar revalidatie AMC, en ik ging Donderdag met Linda naar de Metabole arts van het AMC voor Lorena, een behoorlijk lang gesprek was het, er is bloed afgenomen en de uitslag is over ongeveer een week of 4 a 5, of er iets uit komt is onzeker, dus……afwachten maar weer. Volgende week gaat ze naar het Triversum voor psychologische onderzoeken.
Zaterdag waren we vroeg op pad om Maureen weg te brengen naar Drenthe voor een week bij Maroe en haar ouders, hele lieve vrienden van ons, we hebben een leuke dag gehad, Marry en Roel !!

foto's 2 van gisteren en 2 van Zondag. Ook waren wij BBQ'en bij Roy en Mirjam, heerlijk!!


Truus

Geen opmerkingen: