♥ Translate in your own language

maandag 17 mei 2010

Pieterburen-Groningen

Photobucket
Hallo allemaal, vandaag computerles gegeven, daarna met Cobi weggeweest, de uitslag van de bloedtest bij de oncoloog was weer goed, over 4 maanden moet zij weer terug komen.
Vorige week waren wij een paar dagen naar Groningen, Warffum klein dorpje, van daar uit zijn we overal geweest ook naar de zeehondencréche Lenie 't Hart in Pieterburen Erg leuk en wat een schattige beestjes, vandaar dit filmpje, Klik op het puntje voor filmpje:
en de slideshow van alle foto's:
 
Linda en ik zijn afgelopen Zaterdag naar High Tea geweest in
Die Port van Cleve " in Amsterdam, het was echt heerlijk, lekkere hapjes verse scones, jam, kleine petitfours, sandwiches kleine cakejes, een lekker aardbeien champagne vooraf, en natuurlijk thee, echt verwennerij, er werd ook steeds weer nieuwe schalen gebracht, absoluut beter dan de vorige High Tea.
We zijn ook nog naar de Nieuwendijk geweest, met gezellige draaiorgel muziek. Maar wat we ook gezien hebben is de balen afval en vuilnis wat overal nog lag, en de stank vreselijk. mijn camera had ik bij me, dus ik kon het niet laten om wat mooie kiekjes te schieten, hier het resultaat: Klik voor groter.PhotobucketTruus

1 opmerking:

Linda zei

18 mei 2010 at 11:08

Nou mam de High tea was heeeeeeeeeeerlijk !!
nog bedankt !! kusssss