♥ Translate in your own language

woensdag 28 juli 2010

Amsterdam

Photobucket

Vandaag al weer Woensdag, de kids waren Zaterdag weer terug van vakantie, mooi weer gehad dus behoorlijk bruin geworden. Maandag hebben we de foto's en filmpjes gekeken, een hele leuke vakantie hebben ze gehad, dus kunnen er voorlopig weer even tegen!!

Dinsdag waren wij al vroeg op pad, wij hadden met Gé en Fred afgesproken, en zouden met de bonnen van de Stadspas naar de Molen van Sloten en Kuiperijmusemum gaan met een Rondvaart met Blue Boat Company.

Het was lekker weer af en toe zonnig en niet te warm. Wij zijn om 10 uur vertrokken, een erg leuke trip is het geworden, om ongeveer 12 uur waren wij in Sloten, en zijn we in de molen en museum geweest. Leuk en interessant. Om half 2 moesten we weer op de boot zijn, wij gingen nu een andere kant op richting Jacob van Lennepkade zo door naar de Jordaan en weer naar Stadhouderskade, erg leuke dag gehad en veel gezien en ook wat foto's gemaakt:

PhotobucketTruus


1 opmerking:

Minoesjka zei

29 juli 2010 at 17:12

Leuk he zo’n stadspas, je onderneemt daarmee uitstapjes die je zonder eigenlijk niet zo vaak zou doen (tenminste ik!). Toerist spelen in je eigen stad!!