♥ Translate in your own language

vrijdag 2 juli 2010

Deze week

PhotobucketGisteren was de Crematie van Jan.

Het was een emotioneel afscheid van Jan in het Crematorium, het geluid van vogels, mooie muziek en heel veel prachtige rozen. Een prachtige toespraak van Ed, waar bijna iedereen een traantje liet lopen. En een brief van kleindochter Maite die in Zuid Amerika was, voorgelezen door Ivonne. Als laatste was er de mooie muziek van Barbara Streisand: Klik op het driehoekje links (in de grijze balk) om te luisteren, en op de 2 streepjes om te stoppen.

Barbara Streisand - Memory

Afgelopen Woensdag zijn wij naar het OLVG geweest Cor had een afspraak met de Orthopeed, röntgen foto's gemaakt van zijn knie, hij was al eens geopereerd voor een meniscus ongeveer een jaar terug, maar hij kreeg steeds meer last. Nu krijgt hij een nieuwe knie, zal wel wat maanden duren.
Gisteren na de Crematie zijn we meegegaan met de kids, want Dyonne kreeg haar diploma uitgereikt, Dyonne, de trotse pap en opa's.


PhotobucketWat is het heet vandaag, toen ik buiten kwam leek het een beetje op de laatste dagen in Singapore, als het weerbericht gelijk heeft gaat het morgen flink koeler worden gelukkig, want dit is niet leuk meer.

Groeten Truus

Photobucket

2 opmerkingen:

Ans zei

7 juli 2010 at 09:45

Goede morgen,
Truus ik vind het heel knap van jouw om het zo neer te zetten. De tranen komen steeds
weer terug na alles gelezen te hebben. Dank je wel voor dit mooie woordje.
Een dikke zoen van Ans.

Truus en Cor zei

8 juli 2010 at 09:20

Hallo Ans

Bedankt voor je reactie,

Strekte van ons,

Truus & Cor