♥ Translate in your own language

zondag 31 juli 2011

Texel

Image and video hosting by TinyPic Even 3 dagen weg geweest naar Texel, wat een leuk Eiland! Wij waren in hotel “Tatenhove”, niet ver van het de Camping waar Marry en Roel staan met hun caravan “De Razende Bol” het is een boeren camping, zie de website!Image and video hosting by TinyPic Wij hebben heel veel gezien van het Eiland en wij hadden prachtig weer, 2 dagen zon. Image and video hosting by TinyPic De foto’s die ik gemaakt heb zijn uitgezocht en ik heb er een slideshow van gemaakt. Een kleine indruk van Texel:


Laatste nieuws over Mirjam:
Mirjam heeft veel last van wond vocht na de laatste operatie, en krijgt sinds vrijdag dagelijks Fysio/ lymfeoedeem therapie.
Maar vanmorgen is Mirjam weer naar het ziekenhuis gegaan met Roy, de wond waar het vocht uitkomt is steeds groter aan het worden, en nu blijft Mirjam een nachtje ter observatie in het ziekenhuis vertelde Roy.

(De oedeem fysiotherapeut houdt zich bezig met de behandeling van patiënten die last hebben van (lymf)oedeem, een abnormale ophoping van vocht in het lichaam. Oedeem komt onder meer voor bij mensen met (borst)kanker, mensen die een borstoperatie hebben ondergaan of mensen met littekens of lymfeoedeem als gevolg van bestraling, chemotherapie, een operatieve ingreep of een ongeval. De oedeem fysiotherapeut probeert de afvoer van vocht onder meer te stimuleren met oefentherapie, waarbij de spieren worden aangespannen om het vocht af te voeren via de lymfe- en bloedbanen in het lichaam. Hij maakt ook gebruik van manuele lymfedrainage, een specifieke massagetechniek om vocht te verplaatsen naar delen van het lichaam waar de vochtafvoer wel normaal functioneert. Daarnaast kan de oedeem fysiotherapeut bandages, tape en therapeutische kousen gebruiken om vochtophoping tegen te gaan.)
Vandaag hebben wij weer gewerkt op de tuin, heel veel gesnoeid, en bramen geplukt en jam gemaakt!! De appels worden ook al groot.
“Klik op de foto voor groter!”

CIMG0695 CIMG0690
u_3b529357

Geen opmerkingen: