♥ Translate in your own language

zondag 24 februari 2013

High Tea op een boot!

Ik heb al een paar weken last van mijn rug/heup, maar vanmorgen was het behoorlijk ik denk dat ik me verdraait heb.... spieren zegt Cor...dus maar even rusten.
Een druk weekje achter de rug, dinsdag was ik met Cobi naar OLVG Oncoloog, zij had vorige keer vergeten een formulier voor bloed prikken mee te geven dus nu hoort Cobi de uitslag morgen!
Cobi haar wasmachine was stuk, wij zijn met haar een rondje winkels geweest om een nieuwe te kopen maar zijn toen op internet terecht gekomen en daar een gekocht, donderdag had zij al een nieuwe in huis.
Woensdag waren wij bij Gé en Fred, Gé heeft enorm veel last van jeuk, niets helpt bij haar, pillen, crème, lichttherapie, alles heeft ze al geprobeerd nu hebben ze weer bloed afgenomen en ook een stukje van de huid weg gehaald en op kweek gezet, allemaal niet zo leuk, afwachten maar weer.
Linda heeft haar auto terug hij is aangepast op de rolstoel van Lorena erg mooi gedaan.
Gisteren zijn Linda en ik naar Haarlem geweest ik had een bon voor High Tea met een bootje rondvaart in Haarlem, het was heel gezellig en erg lekker en natuurlijk mijn camera mee genomen maar was moeilijk om foto's te maken door het glas heen erg veel weerkaatsing en te koud om buiten te zijn.
Wij vaarden een rondje Haarlem zie Slideshow;

1 opmerking:

Linda zei

het was weer gezellig én lekker mam ! nog bedankt !! XX