♥ Translate in your own language

dinsdag 24 maart 2015

Cor Jarig!!

 
Cor was gisteren jarig, zondag hadden wij zijn verjaardag gevierd, het weer was zo mooi dat wij met het kleine groepje op ons terrasje zaten, de mannen zaten binnen voetbal te kijken Maureen was aan het leren, Lorena en Rafael zaten in de slaapkamer Dora tekijken....De hele dag zon geweldig uitkijk op de (sloot, gracht, vaart, viswater, singel) in ieder geval zwemmen er eendjes zwanen meerkoeten vissen enz. Wij zijn bijna klaar met ons huis de slaapkamer was een grote klus het bed en linnenkast helemaal geschilderd...
Het kleine kamertje, logeerkamer is Cor bezig zijn computer aan het inrichten en staat ook nog een extra linnenkast...Daarna gaan wij eerst het tuinhuisje in Amsterdam proberen te verkopen!!
 Het terras hier is mooi maar de schuine kant moet helemaal opgeknapt worden, dus het volgende project....
Wij zijn erg blij dat wij de stap hebben gemaakt om van ons oude 3 de etage woning weg te gaan naar een benenhuis, (en dicht bij Linda is ook fijn ) wij hebben nog geen dag spijt gehad gelukkig!!

hier een foto collage van zondag:
Groetje en fijne week
Truus

1 opmerking:

Wiesje zei

Ziet er gezellig uit Truus! en dichterbij Linda is ook prettig, zie het wel aan mijn moeder, zij is ook zo blij dat we weer dichtbij haar wonen.