♥ Translate in your own language

dinsdag 28 februari 2006

Dagje RTV N-HOLLAND

Ik ben met Wil, Astrid en nog een paar dames mee geweest naar RTV N-Holland.
We werden ontzettend lief ontvangen door Carla Nolte, en dronken eerst koffie. Ondertussen vertelde zij heel veel over het hoe alles werkte bij RTV N-Holland. Carla is daar al zo'n 25 jaar, dus weet enorm veel. Na de koffie werden we rond geleid in dat prachtige gebouw en hebben veel mensen ontmoet die achter en voor de schermen werken, zoals Odet Joosten en Ruth de Liever (programma van eigen bodem).
Ook hebben we 2 fantastische mensen ontmoet namelijk: Arjan, die maandag t/m vrijdag. elke ochtend te horen is tussen 9.00 uur en 12.00 uur, met van alles en nog wat. June, met verzoekplaten tussen 13.00 uur en 14.00 uur, elke maandag t/m vrijdag
Wil kan veel mensen daar zo ook Edwin Hoen, die was jarig, en Wil moest even een kus brengen. Het hoekje hebben we gezien van Hans van Willigenburg, die er elke dag is met de Hulplijn van 14.00 uur tot 16.00 uur. Jammer hij was deze ochtend nog niet aanwezig. Verder hebben we de studio's gezien waar alles wordt opgenomen erg interessant. Een enorme ruimte boven waar de redactie zit. Ook hebben we het archief gezien waar alle muziek bandjes, platen, enz worden bewaard. En Sander van Eeden even gezien in de kantine die het nieuws en sport presenteert op TV. Te veel om op te noemen. Hier een slideshow.

Echt een onvergetelijke dag, bedankt Wil en RTV N-Holland.

1 opmerking:

Wil zei

4 maart 2006 at 23:19

Truus wat een leuke foto’s.ik heb die van June en Arjan en die van carla naar hen toe gestuurt.mooie site heb je
groeten Wil