♥ Translate in your own language

zondag 28 oktober 2007

bijna halloween 2007

Halloween is een typisch Amerikaans feest. Ieder jaar op 31 oktober gaan ze in Amerika met z’n allen lekker griezelen. Nederlanders hebben helemaal geen griezelfeest en daarom doen sommigen gewoon lekker mee met het Amerikaanse Halloween.

Maar wat is Halloween nou eigenlijk voor een feest? Wat wordt er gevierd?
Sommigen beweren dat het een feest voor duivel aanbidders is. Anderen zeggen dat het een onschuldig overblijfsel is van een oud ritueel. Het woord Halloween is afgeleid van All Hallows. Dat is de avond vóór het katholieke feest aller heiligen (All Hollows day) wat op 1 november valt. Maar in de5e eeuw voor Christus eindigde de zomer officieel op 31 oktober.

Afgelopen Zaterdag was ik jarig, gezellig dagje en avond, mooie bloemen, kadootjes Bedankt nog iedereen, hier wat fotootjes.

Maandag begint de dag met Cobi en gaan we naar de Oncoloog in het OLVG, daarna moet ik naar de orthopeed voor een injectie in de knie het heet DUROLANE ik hoop dat het helpt, want het kost best wel een hoop geld. Jan is Woensdag jarig en Donderdag gaan Jan en Ans naar een flat kijken in Noord.
Vrijdag gaat Tom onder het mes, een ingewikkelde operatie van de Aorta in zijn buik en ook omdat hij een donor nier heeft,
Iedereen een fijne week Groetjes Truus

Geen opmerkingen: