♥ Translate in your own language

dinsdag 4 maart 2008

Uffelte


Door al de drukte van het opknappen van de kamer ben ik vergeten om te vertellen dat we zondag 2 weken geleden naar Uffelte zijn geweest, nou denk je wat moet Truus en Cor in Uffelte doen, een leuk verhaal, ik verkoop wel eens wat op marktplaats en daar had ik iets opgezet en daar werd op gereageerd, door Marry.
Op een gegeven moment vroeg zij wat dingen over wat ze wilde kopen, en zo begonnen wij een brief wisseling, en Marry vroeg kom een bakkie koffie drinken bij ons in Uffelte, het is maar 1½ uur rijden van Amsterdam zei ze, en toen zijn we daar op zondag 24 feb. naar toegegaan, leuk ritje en kwamen aan in Uffelte op een schattig boerderijtje en heel lief ontvangen door Marry, Roel en dochter Maroe.
Een leuk gezin, wij werden zo gastvrij ontvangen, net of wij elkaar al heel lang konden, lekker koffie gedronken. Heerlijke groentesoep en broodjes gegeten, even een rondje rond de boerderij, hele mooie grote Rododendrons, zij kweken ook kerstbomen Zie foto’s. Een heerlijke dag + Workshop!!
Marry en Roel nog bedankt voor de gastvrijheid! Tot kijk in Amsterdam.



1 opmerking:

Anoniem zei

Marry

Geplaatst op 5 maart 2008 at 08:34

Dag Truus en Cor,

Wij hebben, net als jullie, ontzettend genoten van zondag 24 feb. dat wij jullie hebben leren kennen. Daarbij kwam ook nog eens dat het heerlijk weer was. We hebben ons geen moment verveeld en de dag was dan ook zo maar om. Wij komen zeker een bezoek aan jullie in Amsterdam brengen en we houden natuurlijk contact via de mail. Gezellig ! Groetjes van ons drieën en tot de volgende…..

Roel, Marry en Maroe