♥ Translate in your own language

donderdag 9 september 2010

Kijk operatie

PhotobucketVanmorgen hoorde wij de uitslag van mijn knie, en keken mee naar de MRI scan, het bleek dat er aan 2 kanten een scheur in de meniscus zit, (gelukkig niet de banden) het blijkt wel dat mijn knie aardig aan het slijten is, dat betekend dat ze na de operatie kan zeggen of het nog een tijdje mee kan of toch een nieuwe knie!! De afspraak is gemaakt en a.s. Maandag word ik geopereerd. De Jan van Goyen kliniek duurde ongeveer 2 á 3 weken en in AnnaTommie in Bussum kon ik Maandag al terecht, de tijd weet ik nog niet, wat ze gaan doen is het volgende:

Een arthroscopie van de knie (kijkoperatie) is een operatie waarbij een kleine glasvezel camera in het kniegewricht wordt gebracht, die de specialist in staat stelt om de scheur te bekijken. Er worden kleine incisies (sneetjes) in de knie gemaakt om de arthroscoop in te brengen. Met speciale instrumenten worden beschadigde stukjes verwijderd of gehecht, terwijl de camera gebruikt wordt om te zien wat er in de knie gebeurt. De meniscus operatie vindt plaats onder algehele narcose en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Na de operatie mag ik na ongeveer 1 á 2 uurtjes weer naar huis.

Cor weet nu ook dat hij 18 Oktober het OLVG in gaat voor een nieuwe knie, dus dat staat nu ook vast, en wat denk je……Fred mijn broer moest eigenlijk ook in Oktober, maar heeft het verplaatst naar Februari en krijgt ook hij een nieuwe knie, een halve, het is wel weer een knieën praatje hé!!

Truus

3 opmerkingen:

Lin zei

10 september 2010 at 09:00

Jeemig wát een geKNIEs over die KNIEen allemaal zeg haha maarja je zal er maar mee zitten he.
Ik ben er maandag niet bij maar ik hoop dat alles goed gaat….maar dat komt wel goed.
De koffers liggen al half ingepakt en we hebben er zin in.
Wij zien jullie zondag !!
XX Lin

M@m zei

10 september 2010 at 11:52

Ja Lin het is echt een KNIEËN race, maar ik ben de eerste!!
Tot Zondag
dikke KNUF XXX

Lin zei

10 september 2010 at 15:46

Ach een KNIEsoor die daar op let hahahaha