♥ Translate in your own language

zondag 13 juli 2008

"Kapsalon Knippy"

Photobucket - Video and Image Hosting Gisterochtend was het voor Linda de laatste keer dat zij in haar Kapsalon geknipt had, s'middags nam zij afscheid van haar klantjes verscheidene klanten bedankte haar en brachten een bloemetje mee, ik heb niet van alle mensen foto's kunnen maken, na het leeg maken van de winkel waren wij en Cobi uitgenodigd om mee te gaan naar het Wok restaurant in Hoofddorp heerlijk gegeten, en hier wat foto's van die dag.

Van Nettie kreeg ik een foto vandaag die was afgelopen Dinsdag gemaakt door Maarten in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis, Nettie moest toen naar de Orthopeed voor haar enkel en Wil moest toen nieuw gips hebben, Wil heeft nu loopgips en Nettie moet Dinsdag weer terug om te kijken of de ontsteking al weg is, we horen het wel, en ik hou jullie op de hoogte.

Leuke foto hoor maar halve hoofdjes!!!

Klik voor groter

Roy, Mirjam, Dyonne en Maureen zijn ook weer terug uit Turkije en waren om 2 uur vannacht weer thuis, en ze hebben het heerlijk naar hun zin gehad.

Iedereen een......

Photobucket - Video and Image Hosting

2 opmerkingen:

ben van looy en corry lanfermeijer zei

Reacties

woensdag, 16 juli 2008 om 20:09
nou Truus ik vind dat je het erg professioneel doet hoor is een mooie
web site geworden gr Corry en ben

Nettie zei

donderdag, 17 juli 2008 om 11:22

Hoi Truus nou ik ben weer een beetje bij met de familie etc wat een narigheid toch allemaal.En ik moet wel lachen om die foto van Wil en van mij. Maar je heb het leuk gedaan. Groetjes Linda komt zo ik houd de klok even in de gaten. Doeiiii Nettie.