♥ Translate in your own language

maandag 6 oktober 2008

Winter!!

Photobucket - Video and Image HostingHallo allemaal, het is al weer een weekje geleden dat ik geschreven heb, dus het werd weer tijd. Een beetje rommelig weekje geweest, vorige week hoorde we dat een Tante van Cor (tante Corrie) was overleden, de buren aan de overkant hadden al een paar dagen licht zien branden en hebben toen de politie gebeld, heel triest om zo alleen te moeten sterven. Dus hadden we woensdag een crematie. Donderdag hebben we onze Citroen ingeruild voor een nieuwere 2006 mooie kleur beige, deze heeft heel veel extra’s en rijdt als nieuw en nu ook op gas. Regen en nog eens regen.Photobucket - Video and Image Hosting
Zondag waren we naar Aart in Leiden, Aart heeft ook in Australie gewoond in de jaren dat wij daar ook woonden. Een paar maanden geleden heeft hij een lichte hersenbloeding gehad, dus zijn we op bezoek gegaan bij hem , hij gaat in Januari weer naar Australie, dus lekker gekletst daar over, als alles goed gaat dan gaan wij misschien volgend jaar een paar weken Sep/Okt naar Australie op vakantie, Aart weet heel veel over verblijf enz. hij gaat bijna elk jaar naar Adelaide en Sydney dus heeft heel veel informatie voor ons, maar zelf gaan we natuurlijk ook dingen goed van te voren plannen.

Linda belde vanmiddag, de kinderarts had gebeld over de uitslag van de EEG, ze vertelde dat haar hersenactiviteit goed is, voor haar leeftijd, dus dat is gelukkig een goed bericht. Nu zijn ze nog bezig in de VU met het Genetisch onderzoek, maar dat kan nog wel een tijdje duren voor we daar iets over horen.

Morgenavond zijn wij uitgenodigd om samen met Wil en Sjaak een hapje te gaan eten. zal mijn foto toestel meenemen!!!
Groetjes Truus.

Photobucket - Video and Image Hosting

1 opmerking:

Lin zei

op 6 oktober 2008 at 23:30
Hoi mam, ja goed nieuws he, konden we wel even gebruiken.
De auto is prachtig, echt mooi !!!
Dikke kus Lin XXX