♥ Translate in your own language

zondag 28 september 2008

Wil is weer thuis!!

klik op foto Photobucket - Video and Image Hosting Wil is weer thuis na 7 maanden in Beth Shalom te zijn geweest hebben Cor en ik en vriend Sjaak haar weer naar haar eigen huisje gebracht Vrijdag, ze was héél blij na al de ellende die zij heeft meegemaakt met knie schouder en toen is zij nog gevallen in het hotel waar zij met vakantie was in Turkije en heeft zij een scheurtje in haar voet opgelopen. Het gaat allemaal vrij goed, haar schouder is nog niet optimaal, maar hard werken met de fysio dan gaat het vast beter.

Photobucket - Video and Image Hosting

Maandag moeten jullie kijken naar het programma KASSA Wil is bij de uitzending aanwezig en gaat kurkentrekkers testen dus kijken hoor!!!

Kassa, maandagavond om 19.25 op Nederland 2.

Photobucket - Video and Image Hosting
Donderdag waren wij met Linda en Lorena naar Het Spaarne ziekenhuis in Hoofddorp bij de kinderneuroloog. De kinderarts en nog 2 assistenten waren er ook bij, er werd naar haar gekeken en naar Linda geluisterd er zijn natuurlijk al verschillende testen gedaan. De kinderneuroloog heeft wel een vermoeden maar is niet zeker dus wil hij a.s Dinsdag een EEG gemaakt hebben. Er is ook een tijdje geleden in het VU een paar genetische onderzoeken gedaan, en daar wil hij ook nog een paar andere onderzoeken met het materiaal wat daar nog is, opnieuw onderzocht gaat worden. Als daar ook niets uit mocht komen dan gaan ze toch een MRI Scan maken, dus maar weer afwachten.
Photobucket - Video and Image Hosting

1 opmerking:

Wil zei

op 28 september 2008 at 22:16
Lieve Truus eerst even dit wat heb jij toch een mooie gezellige weblog!De foto is best goed hoor en bedankt voor de verhalen over mij tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis en Beth Shalom en mijn thuis komst.Ik hoop dat je nu alleen nog maar leuke dingen over mij kunt gaan schrijven.Groeten Wil