♥ Translate in your own language

donderdag 19 februari 2009

Vrijdag

Eindelijk na een weekje niet al te lekker, verkouden, hoesten, en wat nog al niet meer, weer een logje schrijven. Cor zit er nog midden in is net een zeehond!! Maar wie heeft er geen last van al de griep ellende, we hebben gewoon een zonnetje nodig allemaal. Vorige week waren Cobi en ik naar Ciske de Rat, het was heel mooi gespeeld we hebben ons niet verveeld, alleen jammer dat Danny de Munk en Dave Dekker (de jonge Ciske) niet meespeelde, maar de vervangers waren ook heel goed.
Jan blijft nog even in OLVG tot er een plek is in Haarlem daar gaat hij naar toe, het is niet goed voor hem om hem eerst in Amsterdam in een verpleeghuis te zetten en daarna weer te verkassen naar Haarlem, Ans gaat daar over een tijdje in een flatje in de buurt wonen.
Wil gaat a.s Maandagmorgen 3 weken met een groepsreis door Zuid-Afrika op vakantie, veel plezier Wil, en gezond weer terug!!

Volgende week Vrijdag is onze oudste kleindochter Dyonne jarig 15 jaar alweer, zij doet momenteel haar best om haar slechte cijfers op te halen, en het lukt haar ook nog gelukkig.
Ik hoor dat Ajax heeft gewonnen, Cor ook weer blij
Groetjes en

Geen opmerkingen: