♥ Translate in your own language

zondag 24 mei 2009

Gé 75 Jaar

Hallo allemaal, het weekend is weer bijna voorbij. Zaterdag heeft Gé haar 75 ste verjaardag gevierd, gezellig middagje bij Gé en Fred, Lorena had de grootste lol met Maureen, haar kruipen gaat nog steeds goed, je kan merken dat ze meer wil. Fred en Gé zijn vanmorgen naar Duitsland gegaan (Cochem) een weekje.

Wij hebben van morgen de kwast weer gepakt en zijn weer behoorlijk op geschoten, het was wel warm, volgende week nog een paar kozijnen en deuren, maar er zijn al wat foto's van het alles dus kijken ook een paar filmpjes zitten er tussen.

Dinsdag gaan wij naar de crematie van Ben, een goede vriend van Tom en Bep, na vele jaren ook van ons geworden, hij was al een tijd lang ernstig ziek. Wij hebben altijd vreselijk moeten lachen om zijn moppen en grappen, helaas.

Maandag is er nog iemand jarig!! Maroe word 13 jaar, Hartelijk gefeliciteerd en een fantastische dag, over een paar weekjes komen we naar jullie toe, en gaan we feest vieren in Uffelte. Wij verheugen ons er al op hoor, is de wagen nog mooi geworden die jullie aan het schilderen waren? Ik ben benieuwd!!

1 opmerking:

Lin zei

Lin
op 24 mei 2009 at 22:48
Leuk die foto’s en de filmpjes er doorheen !!
En het huisje wordt erg mooi zie ik.
Wij hebben vandaag gezwommen in Amstelveen, was erg lekker en leuk, Lorena heeft zich goed vermaakt, en ik ben verbrand…au au au !!
ik bel je morgen, kus Lin