♥ Translate in your own language

woensdag 30 september 2009

Madame Tussaud en de Pannenkoekenboot

Het heeft weer even geduurd maar ik ben er weer, druk druk druk.....maar wel leuk hoor. Afgelopen weekend waren onze vrienden uit Drenthe bij ons, Maureen was vrijdags al gekomen want we zouden naar Madame Tussaud gaan en dat vond zij natuurlijk ook best leuk, Cor en ik zijn koffie gaan drinken wij zijn daar al eens geweest dus vonden het wel goed zo, de meiden vonden het geweldig vooral Michel Jackson, hé Maroe! Heb je nog je hoedje op? Daarna hebben we nog een stuk Nieuwendijk richting Centraal Station gelopen. Achter het Centraal zijn we met de pont gegaan richting NDSM-werf naar de Pannenkoekenboot.

Hier de foto's:De foto's zijn gemaakt door Maureen en Marry en Ikke!!

Tijdens de boottocht over het IJ was het pannenkoeken eten zoveel je wilde, en je kan de pannenkoeken versieren met allerlei lekkers, héérlijk!!!
Daarna zijn we weer met de pont terug gegaan naar Amsterdam Centraal Station en met de tram naar huis, een hele leuke dag. Zondag heb ik het wat rustig gehouden samen met Maureen, Cor was naar Ajax.
Maandag hadden wij met Gé en Fred afgesproken om naar het Verkade museum te gaan, heel interessant en veel attributen van vroeger, daarna nog een kijkje genomen bij de molens op de Zaanse Schans, zie foto's.
Met Gé en Fred mee naar huis gegaan en lekker chinees gegeten toen was het tijd om naar huis te gaan.Vandaag zijn we naar een reisbureau geweest om ons een beetje te oriënteren voor de reis naar Australië volgend jaar, we kijken of we nog wat andere plaatsen kunnen aandoen dan alleen Australië !! Wordt vervolgt..........

Truus

Geen opmerkingen: