♥ Translate in your own language

maandag 19 oktober 2009

GeboektWij hebben geboekt………de reis naar Australië gaat door! Het gaat een mooie reis worden, niet alleen Australië in 2010, we gaan ook naar andere plaatsen waar we dan een paar dagen blijven. Ik heb voor de reis een speciale weblog gemaakt, zodat we op de laptop een beetje contact kunnen houden van hoe het gaat met deze twee oudjes!!
Truus & Cor Down Under!!
Ik hoop dat jullie het leuk vinden, en ons in de gaten houden. Ik ben nog af en toe wel aan het knutselen op de weblog, maar ik vind het zelf aardig geslaagd!?!?
Ik kreeg van Linda prachtige foto's het weekend, Dora was in een speelgoed winkel, dus dat is voor Lorena het mooiste wat er is, hier de foto's:
Klik op de foto voor groter.


Met Cor gaat het ook goed a.s. Donderdag moet hij weer naar het AMC een echo maken, dan heeft hij volgende week Donderdag een bel afspraak met de cardioloog en dan horen we de uitslagen van het kastje waar Cor 24 uur mee heeft gelopen en de echo, dus even afwachten.

1 opmerking:

Elly zei

10 november 2009 at 23:12

Ik las een email, verstuurd via photobucket,
over een plaatje over afvallen.
Ik zie bij jou ook die plaatjes, dus begrijp niet zo goed welk plaatje je bedoelt!(-10kg,-15kg. Zag dat ook niet echt in mijn mail.
Ik heb nog nooit zo`n reactie gehad, dus weet ook niet precies hoe ik nu reageren moet.
Trouwens, wel heel leuk zo`n weblog, heb me hier eigenlijk nog nooit in verdiept.
Ik weet dus niet of ik op het juiste plekje reageer.

Groetjes van Elly (ook net 20kg afgevallen…op weg naar meer!}