♥ Translate in your own language

zaterdag 12 september 2009

Zaterdag

Vandaag Zaterdag, we hadden het een beetje druk van de week dus geen tijd om een logje te maken, ( kreeg al op mijn kop van mijn broer haha). Even de week doornemen!!
Vorige week Zaterdag kwamen Linda, Francisco en Lorena weer terug uit Spanje, wij waren met Connexxion alvast naar hun huis gegaan,

Zondag kwamen Roy, Mir en Maureen en zijn we met de tram naar de stad geweest zie foto's:


Maandag moest Cobi weer bij de Oncoloog zijn voor controle, alles was goed dus over 4 maanden gaan we weer terug. We hebben gelijk een dagje gewinkeld samen.

Dinsdag naar de weegjuf, het gaat nog steeds lekker, alleen de rest van de week een beetje te veel lif-lafjes gegeten, dus ik sla een weekje over met noteren, s'middags gewerkt op de tuin.

Woensdag naar de pedicure, ook weer door naar de tuin, we zijn aan het opruimen en alles winter klaar maken.

Donderdag met Linda en Lorena naar het AMC, afspraak met de Metabolen arts, het is zo dat we over 2 jaar nog maar eens terug moeten komen, ze kunnen en weten niets meer voor haar, we moesten nog wel naar de röntgen voor een EEG, de hersenactiviteit te onderzoeken voor eventuele epileptische aanvallen……wij horen daar nog van.

Vrijdag waren wij in Almere Linda had en afspraak met een vrouw die doet elektro-accupuntuur , lees de website. Lorena is een schatje dat weten wij allemaal maar ze is ook meisje die ouder word en soms is ze erg boos en huilt veel en is er niets mee te beginnen, dat komt ook omdat zij het niet kan vertellen wat er is als ze boos is of pijn heeft. Natuurlijk heeft Linda dan een héél groot redmiddel de filmpjes van Dora vandaar het zoeken in de alternatieve geneeswijze, jullie horen zo gauw ik iets meer weet. Nog even gewinkeld in Almere,

foto met de telefoon gemaakt!

Vandaag Zaterdag weer naar de tuin geweest, 3 kruiwagens rotzooi hebben we naar de takken kraker gebracht, daarna nog een paar kruiwagens vol hout snippers gehaald en over de aarde gegooid, volgende week zou het nog mooi weer worden dus…zullen we nog wel een paar keer gaan, de meeste mensen zijn inmiddels al weg, dus word het stil op het tuin complex.

Zondag Ajax!!

Truus.

1 opmerking:

Melody zei

13 september 2009 at 16:11

Heeej leuk dat je op mijn log was, dank je wel!

Jouw 1e bericht…. waarin je schrijft dat je nog veel moet leren is al ruim achterhaald hoor ;-) Je hebt een hele mooie en stijlvolle weblog!

Ik ben wel heel benieuwd naar de afvalschema, dat gaat heel goed zo te zien!
Mag ik vragen hoe je dat doet?

Fijne zondag nog hoor, muzikale groeten en liefs Melody