♥ Translate in your own language

vrijdag 13 november 2009

Lootjes trekken

Morgen worden we gehaald door Linda, Francisco en Lorena, dan gaan we naar Sint Pancras om lootjes te trekken voor het Sinterklaas feestje bij Linda thuis.

Cor was gisteren naar de Cardioloog van het AMC, alles was oké, volgende week maandag heeft hij nog een afspraak met de revalidatie arts, dan krijgt hij een formulier om dat weer bij het CBR in te leveren. Dan is het afwachten wanneer Cor weer mag autorijden, een half jaar na de herseninfarct was de afspraak, we hopen het maar?? Want zonder auto is het best wel lastig, vooral met slechte weer!!

Gisteren was ik met de trein naar Hoofddorp gegaan, Linda pikte me op en hebben Lorena naar Baloe gebracht. Lorena moet volgend jaar als zij 4 jaar word, naar een andere school. Linda was al wezen kijken op een andere school maar gisteren was nummer 2 aan de beurt, wij hadden een afspraak met de zorgmanager van een school in Haarlem, na een leuk gesprek en een platte grond gezien van de geheel nieuwe school, Linda was gelijk enthousiast!! Lorena gaat naar deze school, alles is er op deze school zelfs een zwembad!! Wij zijn er nog even langs gegaan, er wordt hard gewerkt omdat het in Jan. 2010 open gaat. Het is ook van de Hartenkampgroep Klik hier voor Het Duinhuis Dus dit is de nieuwe school van Lorena.

Volgende week ook naar de diëtiste, ik hoop dat ik dan 20 kg ben afgevallen.

En dan gaan we volgende week Donderdag voor 5 dagen naar Madrid, maar daar schrijf ik nog wel over!! Klik hier Intocht van Sinterklaas in AMSTERDAM


3 opmerkingen:

Linda, Francisco en Lorena zei

15 november 2009 at 13:09

Wij hebben de surprises en gedichten al klaar hoor !!! hahahaha

M@ zei

15 november 2009 at 14:29

Ja hoor, dat zal wel,
Fijne Zondag

Linda, Francisco en Lorena zei

15 november 2009 at 14:55

Ja oke, maar ik heb wel mijn gedicht al klaar, echt waar !!