♥ Translate in your own language

zondag 29 november 2009

Madrid 2009

Hallo allemaal, we zijn al weer een paar dagen thuis, maar nog geen tijd gehad om wat te schrijven. We hebben 5 prachtige dagen gehad in Madrid, in een woord een schitterende stad, gigantische groot, en de Metro zo goed geregeld prima systeem. We hebben héél veel gezien en zijn elke dag op stap geweest, ook een rond tour met een Engelse dubbeldekker. Zondags waren we naar het grote Parque Del Buen Retiro, het Hostel was bij Puerta del Sol, dus midden in het Centrum van Madrid. Zaterdags waren Linda met de mannen naar Real Madrid, en hebben een mooie wedstrijd gezien. Aan het eind van 5 vermoeiende maar leuke dagen en prachtig mooi weer, kwamen we woensdag morgen in een koud nat kikkerlandje terug. Cor, Linda en ik hebben mooie foto's gemaakt, alles gemixt, alleen het voetbal gebeuren even apart!! Een voorproefje van een paar foto's van ons reisje naar Madrid, hieronder.

Aankomende week van alles en nog wat te doen, de surprise voor Sinterklaas feestje is nog niet af, eindelijk een idee gekregen, nu ook nog een bijpassend gedicht!
Woensdag krijgen wij visite van Diny en Jan uit Heemskerk, Diny heeft ook in Australië gewoond, en wilde nog graag even komen voor we in februari naar Down Under gaan. Vrijdag krijgen we de tweede injectie voor de Mexicaanse griep, hebben we dat ook gehad.
Ik heb een paar linkjes naar de filmpjes en foto's:
Maureen Handballen:

Real Madrid:


5 Dagen Madrid:


Geen opmerkingen: